Jag heter Lasse och är 50 år. Numera är jag ensamstående. Den enda kvinna jag knullar med är min före detta som jag fortfarande är lika kåt på. Vi träffas ett par gånger i veckan och knullar, men jag kan inte få henne med på gruppsex idag.
Första gången vi låg med andra då var vi över 20 år, gifta och hade barn.
Vi var och hälsade på en ungdomskamrat till min fru Ann. Hon hette Inga och var precis nygift med en kille som hette Anders.
Vi festade i många timmar men när vinet var slut och jag gick hem för att hämta mer, följde Inga med.
Jag tog med fyra flaskor vin från skåpet och ställde på bänken. När jag vände mig om fick jag en kram och en kyss av Inga. Jag märkte att hon var kåt.
Själv blev jag väldigt överraskad av denna plötsliga vändning av situationen. Men stärkt av vinet och mallig för att någon mer än min fru ville ha mig, lyfte jag upp Inga, sprang in i sängkammaren och slängde henne på rygg i sängen.
Jag drog av henne byxor och trosor i ett svep, lyfte lite på tröjan och blottade brösten. Behå var inte modernt då.
Inga var rejält blöt och svullen i fittan och jag hade aldrig tidigare eller senare, sett en så stor klitoris. Själv hade jag på den tiden kronisk ståkuk,så det var bara att ta henne utan krusidull.
Hon låg på rygg med benen utanför sängen, så jag böjde mig bara lite över henne, höll kuken mot fittan och tryckte på. Vi knullade bara tre, fyra minuter innan jag sprutade satsen i henne. Men det hade inte gått för Inga och hon föreslog att jag skulle knulla henne när hon satt på handfatet.
Sagt och gjor, Inga hoppade upp på handfatet och jag ställde mig mellan hennes lår och lät kuken, som fortfarande stod rakt upp för andra gången på en kort stund, glida in i hennes fitta. Den var väloljad av hennes kåtsafter och min spermaladdning. Det tog bara några minuter så var det Ingas tur att komma.
Hon rev mig på ryggen så att blodet rann och gjorde sådana motjuck under orgasmen att handfatet sprack i två delar.
Kuken slaknade på mig när jag fångade upp Inga i fallet.
Det var inte lönt att fortsätta. Vi gjorde oss iordning, tog vinet och gick över till Ann och Anders.
Anders förstpd vad vi gjort och Ann också när hon fick se att min skjorta var blodig på ryggen. Vi festade ett par timamr till.
Sedan var det dags att lägga oss. Ann och Anders lade sig på bäddsoffan i vardagsrummet och jag och Inga gick in i sängkammaren. Men tji fick jag. Inga hade fått nog och somnade, där låg jag snopet med kuken i näven och runkade.
Det var då jag hörde stönande från det andra rummet. jag smög upp försiktigt och kikade in lite genom dörren som stod lite på glänt.
Där låg Ann med ansiktet mot dörren och Anders knullade vilt bakom henne. Hon såg mig inte för hon var så uppe i knullandet. Hon blundade och stönade. Att jag inte fick en hjärtinfarkt.
Det är fortfarande det mest uppkåtande jag vet att se min egen fru med en annan mans kuk i sig.
Jag öppnade lite till på dörren så att jag jag kunde se dem i helbild. Ann låg med benen i vädret för att ge plats åt Anders kuk. Det var ingen manskuk, det var ett underben. Jag hade aldrig sett en så stor kuk i verkligheten och då också borrande ut och in i min frus fitta.
Nu fattade jag varför hon stönade. Herre gud tänkte jag, hon kommer aldrig att märka min kuk i fortsättningen. Min har ju en alldeles vanlig storlek.
Jag runkade som en besatt där jag stod bakom dörren. Och när det gick för dem sprutade jag en halvliter sperma på tapeten och mattan. En sådan orgasm jag fick.
I flera minuter var jag borta och när jag kikade in i rummet så hade Ann vänt sig om och låg och kysste Anders. Hennes sexiga röv och rödhåriga mus låg blottade för mina ögon. Hon var så uppknullad att jag tyckte att jag såg långt in i henne. Blöt varm och svullen.
De hoppade till när jag kröp ner till dem. Ingen hade märkt när jag kom in i rummet. Min kuk hade rest sig igen och jag lade mig ner bakom Ann och styrde sakta in den i hennes fitta. Döm om min förvåning när den som vanligt var trång, varm och blöt. Och jag som trodde Anders hade fördärvat henne.
Alla synintryck och händelser under natten gjorde att jag var fruktansvärt kåt. Och trots att jag fått många orgasmer så var det första gången denna natt som jag knullade min egen fru. Att hon var kåt märktes tydligt. Att bli knullad bakifrån som är det bästa hon vet och samtidigt kyssa en annan man.
Plötsligt slutade hon kyssa Anders, reste sig sakta upp och sade till mig att följa efter.
Sakta utan att kuken lämnade fittan, snurrade vi runt så att Anders och Ann blev liggande i en 69:a. Jag låg på sidan bakifrån och knullade henne. Då tog hon Anders kuk i munnen och sög och runkade den.
Ja, Ann fick bara in en del, så stor och tjock var den.
Samtidigt kände jag den lilla högehanden komma ner mellan våra ben. Ann älskade att runka sin klitoris medan jag knullade henne bakifrån. Fyra gånger gick det för Ann innan jag sprutade i henne.
Anders var för full för att orka komma i munenn på henne. De timmar som var kvar av natten sov vi, men inann vi smög hem på morgonen tog jag Ann stående bakifrån mot toalettdörren.
Ja, detta var vår första kontakt med gruppsex och partnerbyte och det höll vi på med i nästan 20 år!

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*