Vi skulle på kryssning med den gamla klassen. 36 timmars fylla och lika många timmars raggande alltså. Vi var runt 15 personer och ungefär hälften killar. Jag var vid tillfället singel och var sedan skolåldern intresserad av en tjej i våran klass, Caroline.

Carro, som hon kallades, var i skolan alla killars dröm och när vi alla träffades vid terminalen såg jag att utseendet hos henne inte hade försämrats ett dugg, snarare tvärtom. Hennes kropp var om möjligt ännu mer vältränad än förut och jag blev om möjligt ännu mer tänd på henne.

Det första vi gjorde nere i hytten var att öppna varsin öl som vi hade haft med oss. Hytten som låg på däcket precis över bildäck delade jag med tre andra grabbar. Martin, Ola och Niklas. Det var vi som var gänget från gymnasietiden. Vi höll alltid ihop i plugget och även på dagarna och på helgerna. Så var det bara, och vi hade även bra kontakt nu förtiden.

Efter några öl började vi göra oss i ordning för kvällen. Berusningen hade kommit smygande och vi började alla känna av ölen. Vid 10-tiden knallade vi till en bar och beställde in varsin öl och började snacka och kolla om det fanns några tjejer i närheten.

Efter bara nån minut kom jag på att jag hade glömt snusdosan i hytten och sa till grabbarna att jag skulle ner för att hämta den. Niklas skrattade och sa att det var en dålig ursäkt för att gå och stöta på den tjej vi just hade spanat in.

I korridoren hytten låg fanns också de andras hytter. Och på väg till våran hytt gick jag förbi en öppen dörr. Efter bara ett par meter efter det jag passerat dörren hör jag:

”Peter! Kom in hit.” Det var Carro som ropade. Tjejen som nästan inte hade tittat åt mitt håll under skoltiden ropade just mitt namn ute i korridoren. Och jag hörde att flickorna inne i rummet började bli ganska fnittriga och högljudda.

Med ett leende på läpparna gick jag in i hytten. Det var bara två tjejer där, Carro och Anna. Anna som var Carros bästa kompis var nästan lika snygg som Carro hade också gått i samma klass som mig i gymnasiet. De två andra tjejerna som bodde i hytten hade redan gått upp medan Carro och Anna inte ens hade börjat gjort sig själva i ordning ännu.

Vi började prata om vad vi hade gjort efter skolan och snacket gled förstås in på förhållanden och snart också på sex. Tjejerna som drack hela tiden började bli ganska berusade och mer och mer frispråkiga. Snart kom snacket in på sexuella fantasier och drömmar.

Tjejerna berättade att stranden var den ultimata platsen att knulla på och jag berättade att min dröm var att se två lesbiska tjejer älska mer varandra och sedan var med själv. Det var då hon gjorde det. Anna lutade sig över till Carro och gav henne en lång kyss. Jag blev helt stum och satt bara och gapade. Tjejerna brast ut i skratt.

Det var svårt för mig att dölja den växande kuken i mina byxor, och till slut såg tjejerna den och flinade mot varandra. ”Peter ser ut att behöva lite hjälp, eller vad tror du?” sa Anna. Carro satt sig vid mig och började smeka den växande bulan på byxan. Med en hand smekte jag hennes lår medan hon öppnade mina jeans.

Långsamt började hon runka min växande kuk och efter en stund böjde hon sig ner och kysste ollonet försiktigt. Hon började massera mina pungkulor med en hand och samtidigt började hon suga min, vid det laget, stenhårda kuk. Det var helt otroligt. Att en tjej som man bara kunnat drömma om nu sög av mig.

Anna hade tagit av sig sin t-shirt och börjat smeka sina bröst som var bland de bästa man sett. Hennes bröstvårtor styvnade och man såg att hon njöt till fullo. ”Kom hit”, viskade jag till Anna medan Carro fortsatte att suga min kuk. Anna flyttade fram till mig och vi började kyssas och jag lekte med hennes bröstvårta med mina fingrar. Snart vandrade min mun ner till hennes hals och fortsatte ner till hennes otroliga bröst. Min tunga lekte med hennes bröstvårtor som vid det laget var rejält styva. Det dröjde inte länge förrän jag kände att det inte var långt kvar för mig och jag sa åt Carro att sluta. Hon gav mig en lång kyss och jag tog av henne hennes tröja och började kyssa och slicka hennes bröstvårtor som reagerade direkt.

Tjejerna tog av sig alla kläder och började leka med varandra. Jag gick för att stänga dörren som hade stått öppen under tiden jag varit där. Jag tänkte skamligt att nån säkert hade sett vad som pågått i hytten. Det struntade jag i så kåt som jag var och gick tillbaks till Anna och Carro som nu kysstes vilt. Deras händer lekte med varandras bröstvårtor och jag blev om möjligt ännu kåtare.

Anna började smeka Carros blöta fitta med handen och kysste insidan på hennes lår. När hon kom till Carros blöta buske med munnen började Carro stöna och smeka sig själv överallt. Anna slickade Carros fitta medan jag stod och tittade på. Jag kunde inte hålla mig länge förrän jag började leka med min kuk. Så här kåt hade jag aldrig varit och hade för länge sen glömt vad jag egentligen gått ner till våran hytt för att hämta. Snusdosan var det visst.

Carro kom närmare och närmare orgasm och Anna slickade och fingerknullade Carro snabbare och snabbare. Hela Carros kropp skakade när orgasmen kom och saften bara rann ur hennes sköte. Anna tycktes gilla Carros fittsafter och slickade febrilt i sig av den. Det märktes att dom hade gjort detta förut.

Anna vände sig om och fick se mig stående med min stora kuk i handen. Hon bara log och sa: ”Kom”. Vi kysstes och hon smekte min kuk med en hand. Hennes mun letade sig neråt och fann mina bröstvårtor som hon bet och slickade på samtidigt som hon runkade min kuk med en hand. Hon stog till slut på knä och sög min kuk, och detta var det härligaste jag nånsin varit med om. Nog för att jag hade blivit avsugen förut och att Carros avsugning hade varit okej, men det här var outstanding. Anna visste vad hon höll på med. Samtidigt som detta pågick lade sig Carros under Annas särade ben och började slicka hennes fitta.

Jag var tvungen att flytta mig från Anna för att inte komma för tidigt. Hon vände då sig om så att Carro kunde komma åt hennes blöta fitta bättre. ”Ahhhh” Anna skrek ut sin orgasm och Carro slickade i sig hennes saft. Tjejerna lade sig på rygg framför mig nu. Båda smekte sina blöta fittor och bara längtade efter kuk. ”Knulla oss nu! De har vi velat sedan gymnasiet” sa Carro. Utan att tveka en sekund trängde jag in i Carros blöta fitta och började knulla henne. Efter ett tag bytte jag till Anna och knullade henne vilt.

Efter många byten var jag redo att komma. ”På mig!” ropade båda tjejerna nästan samtidigt. Carros var snabbast och tog kuken i sin mun och jag kom närmare och närmare orgasm. ”Nu kommer jag!” hann jag få ur mig innan jag exploderade i den skönaste orgasm någonsin. Jag tog ut kuken ur Carros mun och sprutade satsen i ansiktet på tjejerna som efteråt började slicka av varandras kladdiga ansikten. Detta var otroligt att se och jag började runka igen. Det tog inte många sekunder innan jag kom en andra gång, nu på Carros bröst.

Vi låg och bara kelade nästan hela kvällen innan vi tog en dusch och gick upp för att dansa lite grann. När vi kom tillbaka till Stockholm sa vi att vi måste träffas fler gånger, och det gör vi.

Ibland är det bara Anna och ibland bara Carro, men en sak är säker. Jag missar inte en träff med dessa sexgalna tjejer.

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*