Vi sitter hemma hos dig och vet inte riktigt vad vi ska hitta på, det är fredag kväll och alla våra bekanta har nåt att göra men vi har inte kommit på än vad vi ska göra. Så kommer du på iden att åka till hotellet som finns i staden. Där har dom tillgång till bubbelpool. Vi packar våra saker och beger oss till hotellet, som tur är så kan man boka bubbelpoolen så att man kan ha den för sig själv.

När vi kommer dit så är det inte nån som har bokat den så vi bokar den och beger oss ner mot omklädningsrummet..Vi väljer att byta om i samma omklädningsrum, när vi kommer ner så börjar vi att klä av oss kläderna och jag smyger mig fram bakom dig och låter mina händer glida längs dina höfter och låter dina byxor bli avsmekta av mina händer.. Jag låter mina läppar naffsa dig i nacken samtidigt som jag låter mina händer gå på upptäcktsfärd längs din kropp.

Jag låter mina fingrar smeka dina bröst, börjar sakta och försiktigt att smeka dina bröstvårtor och rulla dom mellan tummen och pekfingret, jag känner hur dom styvnar och blir hårdare för varje gång som jag smeker dom.. Jag vänder på dig så att jag kommer åt dina bröst med min mun och min tunga, jag låter mina läppar smaka på dina bröst, sakta låter jag tungan glida runt dina bröstvårtor samtidigt som jag naffsar lite med mina läppar.. Sakta låter jag min tunga arbeta sig neråt mot din mage..låter mina händer smeka din rygg och över dina bröast och tillbaka ner mot din härliga häck.. Smeker dina skinkor med mina händer samtidigt som jag låter min tunga arbeta sig längre ner på din kropp..jag kommer ner till din lilla friserade buske och låter tungspetsen sakta rotera på din lilla upphöjda kulle..Du säger till mig att jag ska slicka dig på en gång, men jag tycker om att retas lite så jag slutar att slicka dig för en stund och så låter jag ett finger få känna om du har blivit tillräckligt blöt, jag låter det glida ner mellan dina ben och så låter jag mitt pekfinger och långfinger glida på utsidan av dina blygdläppar utan att röra din fitta..Du börjar att gnida dina höfter mot min hand och vill att jag ska börja gnida mina fingrar mot din nu vid det här läget fuktiga springa, men jag låter dig inte få känna mina fingrar mot din hårda klitta, utan jag låter handen glida bort och jag säger åt dig att nu så väntar vattnet i bubbelpoolen på oss.

Vi sätter på oss våra badkläder och går och lägger oss i badet. Vi lägger oss i badet och känner hur det varma vattnet mjukar upp oss, och så kommer bubblorna igång också, dom börjar massera våra kroppar på ett underbart avslappnande sätt..Jag ser på dina ögon att du har hittat ett perfekt ställa att sitta på.. du sitter och kippar efter andan samtidigt som du blundar..jag kryper fram till dig och låter min hand gå över dina ben och så låter jag handen komma mot dina ljumskar..jag känner att du har vikt undan tyget och känner att du låter bubblorna slå mot din klitta och att du njuter som bara den av det..jag böjer mig fram och ger dig en blöt kyss och låter min hand smeka ditt ena bröst samtidigt.. jag känner återigen hur din bröstvårta blir hård av behandlingen och jag går ner och låter mina tänder naffsa på din nu hårda bröstvårta..Jag börjar att rulla tungan runt dina bröstvårtor först den högra sen den vänstra och så håller jag på och skiftar hela tiden.. Jag smeker av dig din baddräckt och låter den hamna på poolkanten, nu så är du helt naken och låter bubblorna smeka din kropp och några bubblor kommer på din fitta och du njuter för fullt..Jag säger åt dig att sätta dig på kanten så att jag kan komma åt och slicka dig..

Du sätter dig på kanten och jag tar tag i dina fötter och sätter dom på poolkanten så att du öppnar dig ordentligt.. Sakta låter jag min tunga leka sig fram mot din nu blöta och hala fitta, jag låter tungan gå mot din ljumske och jag ser hur du njuter av min behandling. Jag vill inte börja slicka din klitta än, utan jag låter tungspetsen sakta och fösiktigt utforska dina blygdläppar, du börjar skaka och vill att jag ska kyssa dig ordentligt, men retsticka som jag är så låter jag inte din vilja gå igenom..Jag låter mitt långfinger glida i din nu blöta springa fram och tillbaka, över hela fittan, utan att stoppa in fingret, du börjar att gunga med höften precis som om du vill att jag ska stoppa in fingret..Jag tar bort fingret och börjar att slicka dig med hela min mun nu..Jag låter hela tungan glida över hela din nu kåta fitta..Låter mina läppar omsluta din hårda klitta, jag suger på den och låter min tungspets kittla den ordentligt.

Jag låter tungan glida från din klitta ner mot ditt lilla hål och låter tungspetsen gå in i ditt blöta inre, låter tungan glida ut och in, jag går ner och låter tungspetsen nudda vid ditt bakre hål men bara lite, för jag går åter upp mot din klitta och börjar suga på den igen.. du sitter på kanten och skakar när jag slutar, och vänder på dig så att du har din häck mot mig, jag låter tungan bearbeta din fitta. Jag tar hjälp av mitt långfinger och låter det glida in i dig samtidigt som jag masserar din klitta med tungan, jag låter fingret glida i långa drag i din blöta fitta, jag känner hur dina muskler klämmer om fingret och det känns som om du kommer sluka hela fingret. När jag tycket att du har fått nog så slutar jag att slicka dig och sätter mig på kanten , jag har tagit av mig mina badbyxor och sitter näck på kanten med ett jättestånd, jag ber dig att smaka på kuken, du går ner och låter dina läppar kyssa min kuk men du låter dom bara kyssa skaftet, du vill ge igen för det jag gjorde innan..Så du låter dina läppar glida längs med skaftet och ner mot min pung, du suger in en pungkula i din mun och jag säger att det är underbart samtidigt som det kittlas lite..Du börjar att leka med din tungspets över mitt ollon och jag ber om att du ska börja suga mig, men du bara låter det kittla det lite..

Jag tar tag med händerna i ditt huvud och låter din mun glida ner över min kuk. Du tar den i din mun och börjar suga mig i långa sköna drag, jag lutar mig bakåt o känner mig som en prins just nu..Du tittar på mig samtidigt som du låter din mun glida över min hårda kuk.. Jag kan inte hålla mig längre så jag ställer mig upp och vänder på dig så att jag kan knulla dig bakifrån. Villigt ställer du dig upp så att jag kan komma in i dig bakifrån, du ställer dig upp och viftar inbjudande med din vackara häck. Jag låter toppen nosa på ditt lilla hål innan jag sakta låter det glida in i dig..Du är så varm och skön så jag låter kuken ligga still lite inne i dig, sen så börjar jag sakta att dra den ut och in i långa sköna drag.. jag låter en hand smyga ner mellan dina ben och börjar smeka din hårda klitta med mitt långfinger..du börjar bli knäsvag nu och vill rida mig. Jag sätter mig på kanten och du kryper upp och låter dig sänkas ner över min hårda kuk..Du börjar att rida mig i långa sköna drag nu, från toppen ner till botten.

Jag låter mina händer hålla runt din häck samtidigt som jag låter min tunga och mun smeka dina bröstvårtor. Du börjar att rida mig häftigare nu, du börjar rida i snabba rörelser och jag ser på dig att det håller på att gå för dig så jag tar och fuktar ner mitt långfinger med saliv och låter det gå ner mot ditt bakre hål. Jag låter fingret glida in i dig så att du har ett finger i baken och en kuk i fittan.. Du börjar stöna högre och högre det är nära att gå för dig och jag låter fingret glida in och ut, jag känner hur din lilla trånga bak kramar om det.. Helt plötsligt säger du att du vill känna min kuk i det bakre hålet också. Visst säger jag , jag ska bara smörja in det så det glider lättare, jag tar ut kuken och låter ollonet glida över din fitta så att det kommer lite av dina safter på det så att jag kan gnida det över ditt bakre hål. När det är till räckligt blött så säger jag till dig att sätta dig på mig igen.

Du börjar att sakta glida ner över kuken och jag känner hur det tar stopp när den kommer mot din trånga röv, men du slutar inte utan forsätter sätta dig sakta, när ollonet kommit igenom så stannar du upp lite och gnyr lite. Du vilar en liten stund medan du låter häcken få vänja sig vid kuken. När du känner att du klarar av det så böjrar du att jobba dig neråt på kuken. Jag är så kåt vid det här laget så jag knappt kan hålla mig, jag biter mig i läppen för att jag inte ska skrika ut att du ska knulla mig hårt.. Du har nu kommit ända ner på kuken och hela kuken är begravd i din trånga röv, du börjar att sakta röra dig upp o ner och tittar på mig med en riktigt kåt blick, jag frågar dig om det gör ont på dig, men du säger bara att det är underbart skönt och att det inte gör ont.. Sakta så känner jag den bekanta ilningen som man känner när det håller på att gå för en. Så jag säger till dig att börja smeka din klitta så att det kan gå för dig oxå..

Du för din hand mot din klitta och börjar smeka den med dina fingrar och jag känner hur din röv o fitta pulserar av din behandling.. Det dröjer inte läge innan du också börjar känna av att det håller på att gå för dig. Du börjar att rida mig allt fortare och frenetiskt gnider du dina fingrar över klittan, Du börjar att skrika att det håller på att gå för dig, att du vill att jag ska komma samtidigt som dig, när du skriker det så gör du mig ännu kåtare och jag känner hur det börjar samla sig för en utlösning och en störtskön orgasm. Du börjar att skaka i din kropp och jag börjar att pumpa med kuken för allt vad jag kan och jag känner hur det håller på att gå för mig samtidigt som det går för dig..När jag känner dina ryckningar i kroppen så börjar jag spruta i dig, jag hinner inte ens ta ut kuken ur dig utan jag fyller hela dig med min varma sperma, du har nu börjat att komma tillbaka från din orgasm och du bara lägger mig ner på kaklet och ger mig en stor blöt kyss samtidigt som jag har domnat bort i min orgasm, du kan känna hur min kuk pulserar i dig och hur jag tömer mig.. När jag vaknat till sans så ligger jag på rygg o du sitter ovanför mig med en belåten min. När vi lyckats att komma ifrån varandra efter mycket hett kyssande så badar vi klart och pratar om vad vi ska hitta på när vi kommer hem.. och vad vi gjorde när vi kom hem, det får väl du berätta för mig istället….

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*