De av er som läst ”mitt första knull” av Fredrik, vet att jag hade ett sexförhållande till min bästa kompis Jonas. Nu skall jag berätta om den första kvinnan i mitt liv.
Det hände två år efter att jag och Jonas hade haft sex för första gången, under denna period tillfredsställde vi varandra ett par gånger i veckan och när vi inte knullade,snackade vi ibland om hur det skulle vara att ligga med en tjej.

En parkenkväll fick jag chansen, jag och Jonas gick ute som vanligt för att kolla läget runt folkparken där vi bodde (ofta slutade dessa rundor med att vi….)

Denna kväll träffade jag på en tjej som jag pratat med i skolan ett par gånger. Therese hette hon, rätt så snygg med kortklippt rött hår och busig uppsyn. Vi stod och pratade ett tag och sen hängde hon på oss i vår till synes ändlösa vandring runt stängslet utanför discot, man hörde ju typ lika bra utanför.

Hon hade en kvarting Explorer som vi efter ett tag fick smaka av, vi blev rätt så runda under fötterna efter ett tag. Gick omkring och skrattade och pratade.

Det verkade som att hon trivdes i vårat sällskap. Jonas blinkade åt mig och viskade att han skulle gå hem samtidigt som han uttryckte att det verkade som att hon gillade mig och att han ville veta allt efteråt.

Jag skämtade bort det han sade…men blev lite kåt av tanken. Jonas gick och vi var ensamma. Vi drack mer och mer och blev så småningom smått fulla.Snacket gick efter ett tag in på sex, Therese hade gjort slut med sin kille ett par veckor tidigare och var lite ledsen över det. Jag lade armen om henne för att trösta och det hade hon inget emot. -Du själv då sade hon har du någon tjej ? Jag svarade att det hade jag inte. Då gjorde hon något oväntat. Hon förde sin hand ned mot mitt skrev och sa -Då har du aldrig varit med om att någon gjort så här då ? och klämde till lite genom jeansen. Det hade jag ju men tyckte att det nog var bäst att hålla mitt knullförhållande till Jonas hemligt, åtminstone än så länge. Jag flämtade istället till och sa nej….. Therese lade ifrån sig flaskan och knäppte upp mina byxor, tog ut kuken och smekte den lite. Jag hade stånd och det verkade roa henne. -Nej men ojsan är det jag som är skyldig till det där sade hon och fortsatte med ”då får jag väl göra något åt det, så där kan du ju inte gå omkring heller”

Hon satte sig ned på huk framför mig och började att suga mig. Det var otroligt skönt, jag och Jonas hade sugit varann ganska ofta och blivit bättre på det med tiden så jag märkte att det inte var första gången hon haft en kuk i munnen. Jag höll om hennes hår och smekte det medan hon sög allt hårdare, hon var bra på att suga och fick ned hela min kuk (19 cm) i halsen utan problem.

Hon slutade efter en stund och bad mig slicka hennes fitta, vi lade oss ned på marken det var mörkt ute och bara månen lyste upp vår älskog. Jag fick av henne byxorna och trosorna och letade mig fram till hennes kärleksgrotta. Det smakade annorlunda än Jonas kuk var mitt första intryck, väldigt våt var hon och hon stönade av vällust även fast jag måste ha slickat som en amatör. Hon pressade mitt huvud hårt mot sit sköte och det var svårt att andas. Jag spratt upp och hon tittade på mig, men jag förklarade att jag fick svårt att andas och då skrattade hon lite och sade att det gjorde ingenting.

Hon bad mig fortsätta slicka så jag lade mig tillrätta igen och lät tungan löpa i fittskåran, pressade in ett finger i slidan och fingerknullade henne medan jag frenetiskt fortsatte. Hennes andning var snabb och lätt, gnydde lite när jag pressade in ännu ett finger i henne.

-Om du ska fortsätta sådär kan du lika gärna ”göra det” på en gång. Jag var inte sen att fatta vad hon menade utan jag bad henne dra upp benen långt och sedan kom jag in i henne, det var vått varmt och skönt……

Annorlunda än Jonas anus såklart, jag slet sönder hennes t-shirt för att få mer kroppskontakt och för att kunna smaka på hennes bröst. Jag tog hennes bröstvårta i munnen och cirklade med tungan, Therese suckade högt och tog en bensax på mig och klämde mig hårt intill sig. Nu var hon helt naken och vi var båda jättekåta….. Jag slickade hennes bröst sög på dem, masserade dem….. Hon stoppade in sina fingrar i min mun , jag sög njutningsfullt på dem en efter en Hennes ansikte överöste jag med kyssar och hon bad mig slicka henne i örat vilket jag gärna gjorde…..jag slickade hennes rakade svettiga armhålor, doften gjorde mig vild av kåthet och…….

-Ta mig i röven…….snälla stönade hon fram. Jag måste erkänna att jag blev förvånad över att hon frågade det, men det var inget jag ödslade speciellt mycket tid på utan jag drog mig ur henne och kände efter med ett finger om hon var våt nog därbak. Det var inga problem med det kan jag väl avslöja…..Hon drog upp benen ännu lite mer och höll i dem med händerna så att det skulle låta sig göras. Det var svårt att se i mörkret men jag hittade så småningom rätt och gled in i hennes tighta ass….det var nästan för skönt för att vara sant även fast jag många gånger tidigare knullat Jonas på samma sätt. Det var ett hårt

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*