Det var för ungefär ett och ett halvt år sedan jag och min dåvarande flickvän hade bestämt oss för att åka till västkusten på semester, vi hade packat och gjort oss klara för den ca. 4 timmar långa resväg och hade då ingen aning om att den skulle förändra hela våran sex erfarenhet….. Vi kom fram till den camping vi beslutat oss för att besöka , en ganska charmig camping i Grebbstad.

Vi packade upp våra saker och satte upp tältet, allt gick ganska fort då både jag och min flickvän ville klä av oss och lägga oss i tid. Klockan hade precis passerat midnatt och vi båda darrade av kåtlust, vi tog av varandra kläderna och jag smekte hennes underbara bröst och hon svarade med att gå ned på knä och sakta smeka av mig mina boxershorts. Kuken stod som ett yxskaft och jag tog tag om hennes midja och slet ner henne på luftmaddrasen, alla som har knullat i tält vet att det är ganska lyhört och att det klassiska är att sätta handen över munnen på tjejen, jag själv fick mer än bara sätta handen på munnen. jag fick bokstavligen trycka hennes ner huvud i madrassen när jag sakta trängde djupare och djupare. Jag började få upp tempot och knullade henne som besatt bakifrån när någon plötsligt drog upp dragkedjan….
– nämen va faan, det var väl ungefär det jag fick fram innan jag såg:
Danne, Mats och tre andra stå utanför ingången.
– Va i hela friden gör ni här , stammade jag fram.
– Är här på semester , precis som ni, svarade en av dom killarna jag aldrig sett…
Min flickvän stod fortfarande på alla fyra med min hårda kuk i fittan och verkade inte alls bry sig om de objudna gästerna.
-Knulla mig nu!!! , små skrek min flickvän. Jag började jucka fram och tillbaka när Danne sa ;
-Jaha då går väl vi då…..,
-NEJ, jag vill att ni stannar, svarade min tjej. Helt spak stod jag med kuken i hennes fitta och undrade vad faan som händer. – Jag vill att ni kommer in hit, säger då min tjej.
-Jag antar att det är bäst att göra som hon säger , sa jag med ett flin på munnen.
Min tjej gled sakta av kuken och fittsaften droppade ner på luftmadrassen, hon bad alla killarna öppna sina gylfar och ta fram kukarna, men dom fick ablsolut inte ta av sig kläderna. Själv låg nu min tjej helt naken och började runka alla kukar runt omkring henne , hon sa att jag skulle sätta mig och runka längst bort itältet, och jag ville ju inte göra henne besviken….
Hon sög och runkade som besatt och kommenterade storlekar på kukar och sa
att Danne som hade störst kuk skulle lägga sig ner, Danne gjorde som hon sa
och min tjej sätte sig sakta på hans kuk och befallde alla de andra inkl. mig själv att ställa sig upp med kukarna vid munnen, vi gjorde som vi blev tillsagda. Min tjej började stöna fram att hon ville känna fler kukar än en, jag var inte sen , utan gick fram till hennes bakdel och började mjuka upp ringmuskeln med långfinget. Synen av min tjej och alla kukar i och runt henne gav mig en otrolig kick och jag började tränga in i hennes bakre hål , och hon befallde att Danne skulle jucka snabbare och att alla andra skulle piska henne hårt med kukarna i ansiktet, jag knullade henne sten hårt i röven och hon bara bad om mer, jag sa att jag ville fylla hennes mun med min varma sperma men hon svarade inte, hon hade ju munnen full av
kuk….jag drog ut kuken och frågade om någon annan var sugen … Mats gick
då fram till min tjej och sprutade all sperma han hade ner i hennes gap, hon svalde och svalde och fick fram att hon ville lägga sig på rygg och ha alla kukar över ansiktet, jag lydde genast och svarade med att spruta all min sperma över henne , de andra var inte sena att följa efter, min tjej hade nu hela ansiktet insmort med sperma , ur fittan rann fortfarande fitt saft. Jag stönade fram…..
-faan grabbar det här måste vi göra igen, snacka om att min tjej fick mer den veckan………

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*