Det hade varit en perfekt vinterdag, sol & blå himmel. Backarna hade varit perfekta, och vi hade åkt skidor hela dagen. Jag tänder den öppna spisen i stugan och du kommer in i rummet med en flaska vin och två glas.Vi lägger oss på fårskinnsfällen och dricker vin och småkelas. Jag öppnar den andra flaskan vin, du säger att du vill göra nåt nytt.

Vad då ? frågar jag. – Kan vi inte hitta på något tokigt, säger du. Jag ser glimten i dina ögon du böjer dig mot mig och ger mig en som lovar fortsättning.. Då får jag min idé och ber dig att stå upp Jag börjar med att sakta knäppa upp din blus, sedan tar jag av dina byxor. Jag smeker dig sakta över midjan innan jag snabbt kramaar om dina härliga bröst. Sedan åker bh’n av och trosorna likaså. Du ser helt underbar ut där du står i skenet av brasan som värmer oss samtidigt som den ger din nakna kropp en härlig lyster. Du vill veta vad som skaske men jag sa att du får vänta och se. Du står fortfarande upp när jag kommer tillbaka med min ”utrustning”, handduk, sax, rakhyvel, tvål & borste samt en skål med vatten. Du lägger dig självmant ned brevid den öppna elden, lyfter på rumpan så att jag kan lägga dit handuken. Jag särar sakta på dina ben, du ler mot mig och säger: Du måste vara försiktig. -Var lugn, säger jag. Jag skrider till verket med att börja klippa med saxen men jag sparar en liten tofs högst upp.

Nu är det dags för hyveln, säger jag. Du protesterar inte, så jag börjar att tvåla in dig, du börjar få märkbart svårt att ligga still. Jag låter borsten glida några extra gånger över klitoris och får en lätt flämtning till svar från dig. Jag tar hyveln och börjar sakta raka dina läppar, jag börjar själv bli inte så lite kåt av att raka dig. Efter ett tag så är du helt renraked förutom tofsen högst upp. Jag sköljer av resterande skum och beskådar mitt verk. Din klitoris tittar fram och det känns på lukten i rummet att det inte bara är vatten som får din mutta att se fuktig ut. Jag sänker mitt ansikte sakta mot ditt kön. Ända tills nu så har vi varit tysta men nu så kan du inte vara tyst längre. -Snälla du slicka mig!!, utbrister du. Jag låter sakta min tunga klyva dina blygdläppar i sin färd upp mot klittan.

Tungan hittar den och jag låter min tunga virvla några varv kring den. Du trycker ditt nyrakade mutta mot mig så hårt att jag knappt får luft. Du smakar obeskrivligt skönt. Jag trycker sakta in två fingrar samtidigt som jag låter tungan omväxlingsvis glida över din klitta och din springa. Plötsligt så exploderar du i en orgasm, du går upp i en brygga och trycker in hela mitt ansikte i musen. -Nu måste jag ha dig. Säger du och sliter av mig kläderna. Jag är naken på nolltid. -Lägg dig ned, säger du. Jag är inte sen att lyda utan lägger mig ned. -Är du kåt nu ? , är du tillräckligt kåt för att få komma in i min mutta säger du. Ja, det märks väl säger jag till dig, med en kuk som står som aldrig för. -Då måste vi svalka av den säger du. Innan jag hinner blinka så har du svalt hela kuken.

Du suger nåt så oerhört skönt, din tunga glider över ollonkanten innan du tar hela ollonet i mun för att sedan svälja hela skaftet. Du smeker pungen med ena handen och med den andra smeker du kuken. Snart kan jag inte hålla mig längre så med ett stön så kommer jag i kaskad efter kaskad. Du sväljer varenda droppe och låter inte kuken förlora sitt stånd. Det tar inte länge innan den står igen. -Nu är den redo igen säger du. Du ställer dig raklång över mig och börjar sakta böja dig nedåt, du tar tag i kuken och för den mot din våta härliga mutta. Sakta drar du ollonet mellan dina läppar fram och tillbaka, upp till klittan för att ge den en smekning sedan när igen. Du håller på så ett tag och jag känner hur värmen från din mutta strömmar mot mig. Plötsigt för du in hela ollonet i musen, släpper taget och frågar. -Är du redo för ditt livs knull ? Jag kan knappt svara dig då synen framför mig nästan gör att jag kommer. Din nyrakade mutta som blänker härligt av safter och dina läppar som är särade av mitt ollon så att klittan tittar fram.

Detta är den enda kontakt våra kroppar har. Jag flämtar fram ett ja.. Du glider sakta sakta ned till slut så är kuken i botten av din mutta och jag svimmar nästan av kåthet. Du börjar en sakta ritt, jag försöker snabba på lite med motjuck, men då knäpper du mig på näsan och säger att nu är det min tur, så ligg still. Jag kan inte göra annat en att låta dig sakta glida upp och ned. Jag fångar upp dina bröst och börjar sakta smeka dem. Du böjer dig framåt så att jag kan ta dem i munnen. Jag låter min tunga sakta glida över dina styva vårtor fram och tillbaka. Jag kan inte få nog av dina mysiga bröst. Takten har ökat nu du kastar dig bakåt i brygga och jag får fri insyn hur din mus glider upp & ned över min kuk. Vi börjar bägge närma oss orgasm.

Nu så hoppar du upp och ned på kuken, det låter härligt för varje gång kuken körs in & ut i muttan. Det är nästan svårt att hålla dig kvar på kuken nu. Du kastar dig av den och säger till mig att jag ska knulla dig bakifrån. Jag skyndar mig upp och trycker in kuken i bott i en enda stöt. Den glider med lätthet in i din kåta, våta mus. Jag håller en hand under dig och masserar klittan samtidigt som jag kör på så fort som jag kan. Jag känner hur pungen slår mot dina läppar för varje stöt. Våra svettiga kroppar blänker i skenet av elden och vi stönar högre och högre för varje stöt. Din orgasm kommer som en explosion.

Jag känner hur din mutta kramar om kuken så det känns som om den satt i ett skruvstäd. Din kropp skakar i kramper av vågor och jag känner hur kuken blir kramad för varja våg. Det blir omöjligt för mig att hålla tillbaka. I ett stön säger jag att nu kommer jag. Du kastar dig runt och sväljer hela kuken i ett nafs, då kommer jag i en jätteorgasm, trots att jag redan kommit för en liten sund sedan. Sprut efter sprut pumpar ut från kuken och en del kommer på dina härliga bröst. Du slickar sakta ren kuken och säger att nu så får den vila ett tag tills det är dags för akt 2…

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*