Jag tar med mig Johanna (min flickvän) ut på krogen. Vi dansar, dricker och umgås. Jag lämnar henne ett tag för att gå på toaletten, och väl där träffar jag på ett killgäng. Det är tre grabbar, en svart och två blonda – alla av ’gymtyp’. Jag erbjuder dem att ’ta hand om’ min tjej. De ger mig några piller, och vi bestämmer att träffas utanför klubben om en liten stund. Jag går ut i lokalen, köper en drink till Johanna, och smyger ner två små runda tabletter i glaset. Vi pratar en stund, dricker upp, och Johanna säger att hon börjar bli trött och vill gå hem. Men jag hämtar våra jackor somnar hon nästan, lutandes sig mot väggen.

När vi kommer ut i den friska luften frisknar hon till lite, och mina ’nyfunna vänner’ kommer fram till oss. De erbjuder oss lift, och jag säger ’OK’. Johanna anar ingenting. Vi går fram till deras bil – en stor svart van – och jag hjälper Johanna in i skåpet. Sedan blir jag undanskuffad och dörrarna stängs. Jag får ta plats bredvid chauffören, och lutar mig bak i bilen för att se vad som händer.

Det första jag får se är min flickvän ståendes på knä. Hennes ögon är halvöppna och den korta kjolen är uppdragen kring midjan. En stor, styv kuk närmar sig hennes ansikte, och hon öppnar instinktivt munnen. Samtidigt som den förste killen kör sin styvnad i Johannas mun, står den svarta killen på knä bakom henne och knäpper upp sina jeans. Han drar fram en kolsvart påle, en kuk som hade gjort sig bättre på en häst än på en människa. Han ser på mig, och för sakta sin kuk mot Johannas frilagda fitta. Ingen tid ödslas på förspel. Jag ser hur min söta lilla tjejs ansikte förvrids medan hon tar emot åtminstone 8 centimeter mer kuk än hon är van vid. Det är inte utan att jag ångrar mitt lilla ’bus’ – det här verkar kunna bli farligt.

Bilen kör vidare genom stan medan jag med blandade känslor ser min tjej ta emot grova lemmar från två håll. Snart nog hör jag den svarta killen gny, och han ökar takten. ”-Titta noga nu, när din lilla slyna får sin fitta fylld med svart säd”, säger han innan han låter sin orgasm ta överhanden. Johanna verkar ha vaknat till ilte, och hon ser faktiskt inte ut att vantrivas alldeles…….hon juckar emot, och plötsligt så utbrister hon: ”-Ja, fortsätt, ge mig mer, snabbare, den är så stor.”

Snart nog lugnar den förste killen ner sig, och han drar ut sin stora kuk med ett ploppande ljud. Hans ollon är vitt av sperma, och han byter plats med sin kompanjon. Johanna slickar hans ollon, och tittar mig i ögonen samtidigt som hon suger in det stora blålila ollonet.

Den blonde grabben kör in sin kuk i det uttänjda hålet. ”-Ja, knulla mig du oxå”, stönar min ängel. ”-Ge mig KUK, ge mig mer kuk än vad jag någonsin fått”. Säga vad man vill, men de här grabbarna är lydiga gossar. Snart kommer kille #2 med ett avgrundsvrål.

Bilen stannar, och jag går bak och öppnar dörrarna. Johanna har vänt sig om, och jag ser hennes vidöppna hål, med sperma från två grabbar rinnandes ur den…….”-Tack! Kom älskling, nu är det din tur”, säger hon med ett leende. Jag drar av mig byxorna och närmar mig…..”-Stopp! Inte ännu, först skall du få ditt straff” säger Johanna. ”-Det var inte snällt att lura ut mig på det här, tänk om jag inte varit en sån slampa?” ”-Som straff får du göra rent mig innan du får komma till”.

Det här var jag inte beredd på, och inte helt säker på om jag gillar. Johanna knäpper med fingrarna, och jag känner bastanta händer grabba mig och föra mig mot den väl använda fittan. Jag ger upp och ger mig hän……….

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*