När jag var sjutton år var jag tillsammans med en tjej som hette Ann-Charlotte kallades för Lotta hon var två år yngre än mig. Jag själv heter Calle och jag hade varit tillsammans ett bra tag men vi var båda fortfarande oskulder. Lotta var normalstor 160cm vägde 56kilo hon hade stora bröst.

Lena Lottas mamma vägde alldeles för mycket var lite längre än Lotta men vägde 110kilo, om Lottas bröst var stora så var Lenas enorma annars men hon var snäll och hade ett söt ansikte. En fredagskväll hade Lena bjudit på middag vi fick vin till maten Lotta drack lika mycket som jag och Lena blev kraftigt berusad, hon var så ung och mycket mindre än mig och Lena, det var rödvin vi bäddade ner Lotta hon föll i en djup sömn, jag fick också strax och lade mig men efter en halvtimme behövde jag gå på toaletten, låg på nedervåningen bara sovrum på översta planet. De hade en dörr till trappan så man inte skulle bli störd ifall någon tittade på tv i vardagsrummet på nedervåningen. När jag varit på toaletten såg jag att det lyste i vardagsrummet, där låg Lena helt naken i soffan onanerade och på tv var det en porrfilm, Lena såg mig drog till sig filten, Calle jag trodde du sov, hur mycket såg du.

Tillräckligt svarade jag, jag fortsatte kan inte säga att jag inte gillade det dina röda naglar i en hårig buske, jag gillar håriga kvinnor och röda naglar. Som du talar Calle blir du kåt på Lottas mamma en fet kärring. Du är ingen kärring fyrtio år och du har några kilo för mycket men allt annat är bra titta bar på dina underbara bröst, för att vara så stora så hänger dom väldigt lite.

Calle jag har inte älskat med någon på fyra år när min man dog Lottas pappa började jag tröst äta och dricka vin, vinet har jag lyckats dra ner på men kulorna sitter kvar vem vill ha en fet kärrig, inte jag svarade jag men du har gjort mig stenkåt. Jag har aldrig haft sex vill du lära mig? Nu log Lena kanske kan vara bra för Lottas skull, visa mig ditt stånd. Mina boxershorts som jag sov i föll till marken. Grov inte så lång men grov.

Femton centimeter när den står svarade jag. Vi gör det här vi är båda kåta och du har ingenting emot en fet kärring dessutom kan jag lära dig så att du inte för Lotta illa.

Lena lade sig ner vi kan börja direkt jag är plaskvåt och din kuk verkar hård, lägg dig ovanpå mig. Jag lade mig ovanpå Lena hon förde ned handen jag såg hennes röda naglar ta runt min kuk smekte den mot sin klitta i en minut sedan satte hon den mot sin springa. Jag tryckte till ollonet gled lätt in sedan tryckte jag lite till och gled in till botten. Jag hade aldrig varit med om något sådant underbart, gud vad skönt Lena. Lena började hjälpa mig så vi hittade en bra rytm.

Det är så skönt det var så länge sedan stavar och andra hjälp medel är inget emot äkta vara. Efter fem minuter stönade jag kan du inte rida mig Lena. Men Calle jag är så tung, det tål jag Lena. Vi rullade runt nu hade jag Lenas enorma bröst i ansiktet jag började suga smeka och kyssa brösten. Lena ökade takten och smekte sin klitta, nu är det nära Calle för mig också stönade jag. Du får inte komma i mig jag vill inte bli… sedan tystade Lena och skakade vilt fick en grimas och stönade sedan högt. Jag visste vad Lena menade hon vill inte bli gravid. Jag drog mig ur och hela Lena buske täcktes av sperma hade aldrig sprutat så mycket innan.

Detta tar jag som en komplimang log Lena, ingen jag kan komma ihåg har sprutat så mycket, kanske min man första gången men ingen annan.

Nästa morgon vaknade jag vid tio tiden på morgonen, Lotta låg bredvid och led var nog bakfull, varför bjöd mamma på vin du är så ung och väger mindre än Lena och mig du skulle inte försöka hålla samma takt. Ni borde stoppat mig, kanske det tänkte jag med du hade jag nog fortfarande varit oskuld. Ett halvår senare har Lotta och jag sex för första gången. Det har blivit många fler gånger vi är nu gifta och har två tvilling döttrar på tre år. Jag och Lotta älskar så klart dem över allt annat med gladast är nog det stolta mormodern Lena.

Har nu gått ner till 85kilo är kanske något kilo för mycket men det är starkt tycker jag. Jag och Lena har aldrig haft sex någon mer gång och ingen kommer att få veta. Lena har börjat gå ut men har inte hittat någon än, hon har sagt jag trivs bra singel jag har mina leksaker, Lotta har sagt att när hon blev hemma lånade hon ibland mammas leksaker. Använde det bara emot klittan men iallafall, Lena fick reda på det jag misstänkte det, det var inte min fittsaft och hur många kvinnor fanns det i huset. Två kvinnor två slidor var det inte min så måste varit din, men jag är inte arg men du kunde gjort rent dem.

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*