Jag minns det som igår. Jag var 16 och hon var lika gammal. Anna, som hon hette, var väl utvecklad, hade stora bröst, och en vältränad kropp eftersom hon ofta gick på aerobics. Vi hade kysst varandra på dansgolvet kvällen innan, men sedan kom vi aldrig längre. Nästa dag var situationen helt annorlunda, eftersom jag hade bjudit hem henne till mig, och vi var ensamma i huset.

När det ringde på dörren stod jag fortfarande i duschen, men jag skrek:

Kom in!

Anna öppnade dörren och frågade var jag var. När hon förstod att jag stod i duschen satte hon sig i soffan för att vänta. När jag lite senare kom ut ur duschen kom hon fram till mig och gav mig en kram. Hon hade en tight vit body, och en blå kjol på sig, och eftersom tyget var tunt, kunde jag se att hon inte hade någon Bh. När hon kramade mig, pressade hon sitt underliv mot mitt, och jag kände hur kuken började stelna till. Det gjorde självklart Anna också, men hon släppte mig lite retfullt.

När jag hade fått på mig kläderna, satte vi oss ner för att titta på TV, ”Fångarna på fortet” var det, om jag inte minns fel. Jag lagade varm choklad, som vi drack samtidigt som vi åt pepparkakor. (Det var nämligen i mitten av december). Anna råkade spilla ut lite choklad över sin kjol, så den var hon tvungen att ta av. (Jag tror att det var med mening). Inte mig emot! Nu satt hon där i trosor, och den vita bodyn. Hennes trosor var av spets, så man kunde se de mörka könshåren igenom. Lite hår stack också ut utanför troskanten. Anna låtsades som ingenting, när hon sakta spretade på låren. Jag började få stånd, och när hon lade sig med huvudet mot mitt innerlår, kunde jag inte hålla mig längre. Jag började smeka hennes bröst, och kände hur bröstvårtorna hårdnade. Hon tog också ett tag om min kuk, som nu var stenhård. Vill du, frågade hon. Självklart, sade jag lite kaxigt. Anna hade haft sex tidigare, men för mig var det första gången. Jag låtsades dock som om jag var hyfsat erfaren, och tror inte att min oskuld märktes. Anna tog av mina jeans, samtidigt som jag drog av hennes body. Ett par härligt stora bröst kom fram, men eftersom hon var så ung, trotsade de ännu tyngdlagen. Hon drog ner mina boxershorts, och kuken var nu fri. Jag hade en ganska stor kuk för min ålder (18 cm), och jag märkte hur kåt Anna blev när hon såg den. Jag drog snabbt ner hennes trosor, så att vi skulle vara på samma nivå. Hennes fitta täcktes av en ordentlig buske, precis som jag fantiserat om när jag runkat.

Resten av kläderna kom snabbt av, och min kuk var snart inne i hennes varma och våta fitta. Vi knullade i ca 10 minuter innan jag fick min bästa utlösning någonsin. Det kändes som om jag fyllde hela fittan med sperma, och Anna kom också, när hon kände mina varma safter.

Jag har nu knullat många gånger, med olika brudar och har provat alla möjliga ställningar, men bättre än den där gången blir det nog aldrig igen.

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*