Detta hände en fredagskväll i höstas. Jag skulle gå ut på puben med några kompisar för att ta några öl. När jag berättade det för min tjej Anna så visade det sig att även hon hade planerat att gå ut med en kompis. Vi kom överens om att vi kunde gå ut var för sig så skulle vi väl mötas ute på stan. Vi bor i en mindre stad så nöjesutbudet är begränsat.

Vid sju-tiden gick jag till puben för att träffa mina kompisar. Annas kompis skulle komma hem till oss för att värma upp med några öl innan de skulle gå ut.
Kvällen rullade på vi satt och snackade och det blev en och annan öl beställd.

Runt klockan nio knackade Anna på min axel och ville ha en kyss. Jag märkte att hon hade druckit ganska bra och hon var ganska fnittrig. Hon hade på sig en kort svart kjol och en genomskinlig svart blus med en svart bh som syntes igenom.

Hon gick och satt sig vid bordet där hennes kompis Tina redan satt och pratade med två unga killar. Jag funderade lite över vilka de var men tänkte att de var nog klasskompisar till Tina. Efter ett par timmars ytterligare trevligt umgänge märkte jag att tröttheten började komma. Jag tog farväl av mina kompisar och gick mot utgången. Jag såg att Anna och Tina fortfarande satt och pratade med de två killarna och de verkade ha mycket roligt.
Jag sa till Anna att jag skulle gå hem och undrade om hon ville följa med. Tina skrattade och sa att Anna minsann skulle stanna för de hade så trevligt sällskap. Anna sa att hon skulle komma hem om en stund men hon ville stanna en stund till. Jaha tänkte jag och plockade ut min jacka och gick hemåt i ösregnet och blåsten.

Väl hemma så plockade jag fram lite mackor och satt mig framför tv:n i min morgonrock för att slötitta och vänta på Anna. Jag slumrade till men vaknade av att dörren öppnades. Jag drog min morgonrock om mig och gick för att möta min tjej. Då hör jag hur hon pratar med någon. Jag kommer ut i hallen och möter tre genomblöta personer. Anna hade sällskap av de två killarna som hon satt och pratade med på puben. Anna såg min förvånade min och förklarade att detta var Patrik som gick i hennes klass och Micke som var på besök hos honom. De hade blivit så blöta och kalla i regnet att Anna hade föreslagit att de skulle komma upp på en kopp kaffe och värma sig med. Patrik bodde ändå i närheten.
Ja visst det går väl bra sa jag. Anna gick in i köket och började sätta på kaffet. Ni kan gå in och sätta er vid tv:n så länge sa Anna över axeln till Patrik och Micke.
När vi var ensamma i köket frågade jag henne vad som menades med detta. Hon såg frågande på mig och sa:
-Du är väl inte svartsjuk? Det är ju bara en klasskompis.
-Javisst och du har ingen baktanke med detta, undrade jag.
– Nej svarade hon bara och vände sig om.
Jag var teveksam. Jag visste vad hon fantiserade om och jag visste även hur kåt hon brukar bli när hon druckit lite. Fast samtidigt, tänkte jag, skulle hon väl inte bjuda ut sig till en klasskompis.

Jag gick in till våra gäster och slog mig ner i en av sofforna bredvid Patrik.
-Jaha det är alltså du som är Annas kille, sa Patrik. Du kan vara lycklig som har en sådan tjej.
-Ja hon är bra sa jag lite undrande.
-Ja hon är så oblyg och frispråkig det är väl härligt.
-Jaså har hon sagt något särskilt?
-Nej vi har pratat om allt möjligt. Fast hon beskrev sin sexualitet ganska detaljerat men det kanske beror på ett glas för mycket. Hon berättade till exempel att du vill ha henne rakad och gärna utan trosor. Ja hon berättade till och med att hon inte har trosor på sig i kväll. Och förresten så är hon ju inte blyg för att gå först i trappan om du förstår vad jag menar.

Jag satt lite förstummad när Anna kom in med en kanna kaffe.
-Jaha vad pratar ni killar om då, undrade hon.
-Jag hör att du blottar dig för dina klasskamrater, sa jag. Du har visst inga trosor på dig.
-Nej det har jag väl inte gjort, sa hon med tillgjord häpenhet.

Hon satte sig bredvid Micke som nu hittat TV1000 där de visade nattens porrfilm.
Anna tittade på tv:n där en tjej blev dubbelmackad av två välutrustade killar.
-Oj jag blir generad, vara ensam här med tre killar som tittar på en porrfilm.
Hon hällde upp kaffet till oss. Då såg hon hur min kuk började resa sig under morgonrocken. Jag måste erkänna att situationen var lite upphetsande.
Jaså du blir kåt av filmen, sa Anna. Kanske detta kan kåta upp dig ännu mer.
Hon särade på sina ben och drog upp kjolen lite. Patriks blick fastnade på Annas nästan helrakade fitta som nu syntes ovanför hennes stay-ups. Hon förde ner sin hand och lät sitt pekfinger glida in mellan blygdläpparna.
Hon särade mer på benen och la sig bakåt mot Micke som nu hade slutat titta på filmen. Anna la sig i Micke knä och började onanera framför våra ögon. Två fingrar juckade hon in och ut i sin plaskvåta fitta samtidigt som hon masserade sin klitoris med den andra handen.
Hon lyfte lite på benen och smekte sitt stjärthål inför våra stirrande ögon.

-Vilken klasskompis, sa Patrik.

Anna började nu andas allt häftigare samtidigt som Micke började knäppa upp hennes blus.
Han förde in sina händer innanför hennes bh och smekte Annas känsliga bröst.
Då började hon gny och stöna och så kom hon i en kraftig orgasm. Hon masserade sin fitta frenetiskt och vred sig och gick upp i brygga. Micke smekte hennes nu nakna bröst och ner mot hennes underliv. När orgasmen ebbat ut öppnade hon ögonen och såg att både jag och Patrik satt med våra kukar i händerna och runkade. Hon log uppskattande mot oss innan hon vände sig om. Hon drog av sig kjolen innan hon böjde sig ner och började knäppa upp Mickes putande gylf. Hon fiskade fram Mickes hårda grova kuk. Hon drog tillbaka förhuden och började cirkla med tungspetsen runt ollonet. Anna putade ut med stjärten mot Patrik och mig och frågade:
-Ska vi låta gästerna ta för sig först?
Patrik var inte sen att ta chansen. Han kröp fram bakifrån och satt sitt ansikte mellan Annas
lår och stack in tungan i hennes blöta fitta. Anna stönade när han lät sin tunga utforska hennes underliv. Han stack in ett par fingrar i henne och Anna gjorde motjuck för att känna honom inne i sig. Anna sög samtidigt kraftigt på Mickes kuk och gömde så mycket hon kunde av den i munnen.
Patrik och Micke hjälptes åt att strippa Anna på resten av klädern och snart stod hon naken på alla fyra förutom sina stay-ups.
Jag satt och runkade och tittade på hur Anna njöt av situationen. Jag visste att hennes efterlängtade fantasi om att få vara helt hämningslös med flera killar nu uppfylldes. Det var förresten inte bara fantasin utan två av hennes hål som nu uppfylldes framför mina ögon.
Patrik satt sin kuk mot Annas venusberg och började gnida den upp och ner längs hennes springa. Slutligen tryckte han sakta in den och Anna suckade nöjt. Han ökade takten och juckade kraftigt in och ut. Pungen daskade mot Annas rakade underliv och hon stönade högt.
Han tog tag om Annas höfter och knullade henne hårt precis som hon älskar.
Micke ställde sig nu på huk farmför Anna och började munknulla henne. Hon blev helt vild och bad Patrik att fingerpulla hennes stjärthål. Patrik blötte sitt långfinger och tryckte upp det i stjärten på henne. Han lät det glida in och ut ur min tjejs känsliga anus. Detta verkade bli för mycket för Patrik som nu stönade allt högre. Då stannade han upp och tyckte plötsligt att de skulle byta plats. Jag förstod att han behövde en paus för att hållla tillbaka sin orgasm. Anna la sig på rygg och Micke tog plats mellan hennes lår. Han dök ner och slickade en kort stund Annas nyknullade fitta. Han sög och slickade så hon blev galen.
Patrik hade genast erbjudit sin kuk till Annas längtande mun. Han juckade in och ut samtidigt som Anna runkade honom. Det dröjde nog bara tjugo sekunder innan han stönade till och sköt sin sats i hennes mun. Hon svalde utan att tveka och slickade hans snart lite halvslaka kuk
ren.

Patrik gick ut och jag gissade att han skulle dricka och tvätta av sig lite och då tog jag chansen. Jag hade suttit med kuken i handen tillräckligt länge. Jag gick fram till Anna och hon sög, tittade mig i ögonen och log. Micke hade nu börjat knulla Anna och jag tittade på hur hans grova kuk gled in och ut ur min tjejs fitta, våt och glansig av hennes safter. Jag blötte ett par fingrar och började massera hennes klitoris. Micke böjde sig fram och sög på hennes bröstvårtor. Efter någon minut började han jucka kraftigare och skrek ut sin orgasm samtidigt som han sprutade Anna full. Precis efter kom hon i sin andra orgasm. Hon skrek till och höll fast Micke så hon fick känna hans kuk i sig under orgasmen. Anna satt sig upp och kysste honom djupt.
Då kom Patrik tillbaka. I handen hade han en burk vaselin som han glatt visade upp.
-Titta vad jag hittade i badrummet, sa han.
Anna verkade en aning tveksam, men vi hade provat tidigare och hon tyckte om att få den i stjärten i bland. Men att låta en klasskompis ta henne i alla hål verkade kanske lite väl. Men vetskapen om att hon redan gjort det mesta och avtrubbningen av hennes nu ganska lätta berusning fick henne att vända sig om och särade på skinkorna mot Patrik.
-Du tyckte ju om att ha mitt finger i analen så då ska du nog gilla detta också, sa Patrik
innan han tog en stor kladd med vaselin på långfingret och smörjde in hennes trånga anus. Samtidigt stod jag och juckade i hennes mun. Hon verkade lite frånvarande från mig när Patrik tog och tryckte sitt ollon mot hennes anus. Han pressade sakta in den till roten och drog den ut igen. Hans juckande ökade i takt och Anna började suga mig igen. Då la jag mig ner under Anna i en 69:a och började slicka på hennes härliga fitta. Jag såg hur Patriks kuk gled in och ut ur min tjejs stjärthål och det gjorde mig vrålkåt. Jag sög på hennes klitoris samtidigt som jag masserade hennes g-punkt med mitt långfinger. Efter någon minut märkte jag att Anna skulle få orgasm igen. Hon stönade och pressade sin kladdiga fitta mot mitt ansikte.
Då sprutade jag rätt i Annas mun och hon svalde och sög på min kuk så jag blev galen. Det var den skönaste orgasmen hitills i mitt liv.
Jag låg kvar en stund och tittade på hur Patriks kuk gled allt snabbare ut och in tills han kom
igen, drog ut kuken och tömde sig över Annas stjärt och rygg.

Anna la sig nöjt på rygg och jag smekte hennes kropp försiktigt. Hon log nöjd och tillfredställd och somnade efter bara efter en liten stund.

Patrik och Micke plockade ihop sina kläder och klädde på sig.

Innan de gick tackade de för att jag låtit dem uppfylla min tjejs fantasi. De berättade att hon sagt tidigare på kvällen om att hon fantiserade om en trekant med två killar och nu blev det ju dessutom en kille extra.

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*