Jag hade länge fantiserat om en tjej som bor ca en halvmil ifrån mig. Vi båda är sexton år. Ibland när jag åker till min kompis med moppen så träffar jag henne då hon är ute och rider med sin häst. Hon har en fruktansvärt välsvarvad kropp och nästan varje kväll fantiserade jag om henne när jag runkade. Hon går på samma skola som mig, och har väldigt ofta tajta kläder så hennes underbara former syns..en dag när vi åkte hem med bussen satte hon sig bredvid mig och började prata.

Hon är en sån typ som pratar öppet om allt, och hon frågade hur stor och tjock min kuk var. ”17 cm lång och 15,5cm tjock”, svarade ja. Då hade hon på sig en väldigt väldigt tajt vit tunn tröja så hennes bröstvårtor syntes. Jag såg att hon fick lite tuttfräs när jag svarade på hennes fråga. Sen var det dags för mig att gå av bussen. Direkt skulle jag åka till min kompis och då när jag passerade tjejens hus mötte jag tjejen, som förresten heter Jessica, på cykel. Vi stannade och hälsade på varandra.

Vi pratade lite intima saker, och till slut frågade hon mig om jag var oskuld. ”Ja”, sa jag. Hon sa att det var inte hon, men hon ville gärna bli den som tog min oskuld, sa hon. Min kuk reste sig lite i byxorna. Hon frågade om jag ville följa med in. Självklart ville jag det och vi gick in till henne. När hon tog av sig jackan såg jag att hon hade väldigt styva bröstvårtor. Hon lade märke till att jag såg det, och hon frågade om jag var kåt. ”Ja”, sa jag. ”Jag med” sa Jessica. Hon ville att jag skulle följa med in till hennes rum. Det var bara vi i huset, och när vi hade kommit in till hennes rum började hon kyssa mig, och vi började hångla. Min kuk började växa något enormt när jag smekte hennes välformade bröst. Hon kände min kuk emot sina lår och hon började knäppa upp min gylf. Jag smekte hennes häck och hon gav ifrån sig ett litet stön. När hon var färdigt med gylfen drog hon ner mina byxor och boxershorts och kramade hårt om min kuk. ”Smek av mig mina kläder!”, stönade hon. Naturligtvis, tänkte jag. Jag ställde mig på knä och käppte upp hennes gylf och drog ner hennes byxor. Hennes vita trosor var lite fuktiga och hon hade en rakad och ljuvlig fitta. Jag reste mig upp och drog av hennes tajta top och knäppte upp hennes behå. Hon hade verkligen underbara bröst. De var underbara att klämma på. ”Slicka mig!”, stönade hon.

Vi lade oss på sängen och jag drog av hennes trosor. Nu var jag så kåt att det nästan gick för mig. Jag slickade hennes fitta medans hon stönade, och nu var jag bara tvungen att köra in min kuk in i henne. Hon flämtade till lite när jag körde in den, och jag började jucka och för varje juck gjorde hon ett härligt motjuck. Vi vände på oss och hon började rida mig. Åhh, det var så skönt att suga och slicka hennes gungande bröst! Jag kände att hennes fittmuskler stramade åt allt mer, och hon kom i en orgasm. Hon stoppade i min kuk i hennes mun och sög till jag kom. Så stor utlösning har jag aldrig fått tidigare! Hon slickade girigt åt sig alla de vita dropparna som var kvar runt hennes mun. Jessica tyckte att jag borde komma fler gånger hem till henne, och jag sa att det skulle jag göra också. Nu kom hennes mamma hem. Oj, tänkte vi. Hennes mamma såg ut som 30 år och hade kropp som en 25-åring. Hon gick upp till Jessicas rum och kollade om hon var hemma, och då såg hon oss liggandes i Jessicas säng. ”får jag också vara med?”, frågade mamman. ”Javisst!”, sa jag. Hon klädde långsamt av sig medan jag runkade och Jessica smekte sig själv.

Mamman hade väldigt stora men otroligt fasta bröst. Mamman beordrade Jessica slicka henne, och Jessica ställde sig på huk och slickade allt vad hon kunde, och barade runkade och tittade på. Mamman stönade och flämtade och till slut kom hon i en orgasm. ”Än har jag inte fått nog” sa hon. Hon tittade på mig och frågade om jag var knullvillig än. ”Ja”, sa ja, och hon svarade med att ställa sig på alla fyra och med att puta med häcken. Hon ville att jag skulle knulla henne analt. Jag ställde mig på knä och styrde ollonet till hennes hål. Det var otroligt trångt! Jag frågade om jag skulle ta det försiktigt. ”Nej, knulla så hårt du kan”, svarade hon. Sagt och gjort. Jag knullade henne så hårt jag kunde och det var underbart skönt med analsex. Jag smekte hennes bröst samtidigt då de gungade i takt. Samtidigt kände jag en tunga i min anal. Jag flämtade till när jag såg att Jessica slickade mig intensivt i analen. Nu hörde jag att Jessicas mamma började komma och hon gjorde ett högt stönande och jag sprutade min stora sats i hennes anal. Sedan ställde vi oss alla i familjens dusch och hade trevligt. När jag kom till kompisen undrade han varför jag kom så sent…..”moppen stannade”, svarade jag.

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*