Jag upplevde ett kinky sexaventyr for ett par kvallar sedan som far min kuk att styvna och bli hard nar jag tanker tillbaka. Det hela borjade nar jag motte en sot liten blondin i snabbkopet och vi borjade prata med varandra. Stacy var underbar. Hennes citronfargade overdel formade sig efter hennes stora, fasta bröst, och jag kunnde se att hennes pigga bröstvartor var eregerade nar vi snackade. Hon hade aven ett par tajta vita jeans som visade varje underbart litet veck pa hennes lustfyllda fitta.

Vi flortade med varanda ett litet tag, och till slut fick jag hennes telefonnummer. Eftersom jag jag holl pa att avlida av kathet ringde jag henne redan nasta kvall. Till min overaskning var det en annan ung kvinna som svarade. vi snackade ett tag och det visade sig att hon var stacys rumskompis, Jennifer. Jennifer talade om att Stacy inte var hemma for tillfallet och hon foreslog att jag skulle komma forbi deras lagenhet om circa en timme. Jag sade att jag skulle komma sa fort som mojligt. När jag ringde pa deras dorr ett par minuter senare, oppnades dorren av en statyliknande brunett som presenterade sig som Jennifer. Nar jag klev in i deras lagenhet, sag jag Stacy sitta pa en intilligande soffa, och jag gav Jennifer en kall flaska champagne som jag kopt for denna tillstallning. Stacy sade at mig att komma och sitta bredvid henne, och vi smapratade medan Jennifer hamtade glas. efter ett par sekunder kom jennifer in och satte sig pa andra sidan av mig nar hon hallde upp Champagne. Plotsligt borjade tjejerna att fnittra. ”vi har en sak att erkanna,” sade Stacy blygt. ”vi brukar inte ga ut med man”. Naturligtvis tappade jag hakan. Jag hade hort talas om lesbiska forr, men blev overaskad av att jag kunnde bli tand pa en. Jennifer forklarade snabbt att dom lekt med ide’n att att be en man att vara med dem sa att dom kunde fa det basta av bada varldar. Dom var inte lesbiska utan bisexuella sade dom. Nar Stacy sprang pa mig i snabbkopet haromdan, tyckte hon att jag skulle vara perfekt for att vara med om deras sma knullfester. Efter att ha tagit ett djupt andetag, forsakrade jag dom att det skulle vara underbart. Dom tva tjejerna tog mina hander och ledde mig mot sovrummet. Omedelbart borjade dom att ta av mig kladerna. Nar jag val var naken, lade dom mig ner pa sangen och borjade att kla av varandra. Jag hade en uppfattning om hur Stacy sag ut fran motet i affaren, hennes klader hade inte lamnat mycket at fantasin. Men nar jag sag henne naken, var det som att bli slagen av blixten. Och Jennifer var minst lika lacker. Hennes brost var medelstora, men hennes brostvartor var enorma och harda, vilket avslojade hur kat hon var. Hon var solbrand over hela kroppen, inte ens ett marke efter bikini, och nar hennes trosor akte av var jag i himmlen. Hon var helt renrakad. Stacy stoppade sitt langfinger mellan hennes harlosa blygdlappar och masserade fosiktigt hennes clitoris medans Jennifer bojde sig ner over mig, och omslot min sten-harda kuk med sina lappar. Med latthet kunde jag se hur Stacy borjade att slicka Jennifers fuktiga tunnel. Samtidigt, lat jennifer sitt huvud guppa upp och ner langst min kuk, och jag kande hennes mun mitt kukhuvud for varje drag. Plotsligt rullade Jennifer runt och tryckte upp sin rumpa mot mig. Stacy krop under henne och drog ner Jennifers ansikte mot sin blonda, blota mus. Nar jag placerade mig bakom Jennifers rumpa tog, Stacy tag i min kuk och forde in den i sin kamrats heta fitta. i en enda lang stot gled jag in hela vagen i hennes vata springa. Jag kunde hora hur Jennifer slickade Stacys skona fitta samtidigt som hon vickade pa sin tranga fitta runt mitt kukskaft. Stacy lyfte upp sitt huvud och sog forsiktigt pa min pung nar den slog mot vaninnans arsle. Jag borjade jucka i en stadig rytm, och med varje juck kunde jag kanna Jennifers tranga hal krama om min kuk. Nar jag horde Stacy borja stona runt min pung, okade Jennifer takten och borjade gora harda motjuck. Hennes huvud lyftes upp fran kompisens fitta och jag kunde se Stacys fittsaft skimmra pa hennes kinder, och hon stonade hogt. Jag stotte hart ett par ganger och hon skrek ”Knulla mig, knulla mig hart! Jag kommer!” Jag kande hennes strama fittmuskler lasa fast min kuk, sa att jag trodde den skulle ga av. Jag tryckte kuken anda in och vantade pa att hon skulle slappna av. Nar hennes fitta antligen slappte taget om mig, foll hon framat och lag och stonade tyst. Sa snart Jennifer foll, klattrade Stacy upp pa hennes rov och backade bakat upp mot min mandom. ”Kor upp den i arslet,” kravde hon. ”Jag vill kanna din harda kuk i mitt rovhal!” Hon backade upp och satte kukhuvudet mot sin tranga analoppning. Jag tog tag om hennes hofter och borrade min vag in i henne. Ett ston kom over hennes lappar nar jag genast borjade kora kuken in och ut ur hennes anal. Varje gang jag pumpade min kuk in i henne hordes ett dovt ston nerifran hennes hals, och min kuk brann av friktionen. Hon var sa trang, och jag ville fortsatta att knulla dessa mjuka, underbara skinkorna i evighet. Stacy verkade bli trangre for varje juck. Nar hon slangde sitt huvud bakat och stonade mjukt, visste jag att hon var pa vag att komma. Under tiden hade Jennifer hamtat sig och stod pa kna bredvid oss, dar hon klamde mjukt pa min pung. Jag kande att jag inte skulle kunna halla mig mycket langre. Jag kande den brannande kanslan som signalerade borjan till min orgasm, och jag kande att den skulle bli stor. Stacy borjade rycka pa min pale. Hennes muskler kramade mig, mjolkade mig, forsokte tvinga ut sperman fran min pung. Plotsligt bojde sig Stacy till- baka och skrek ut sin orgasm. Att hora nar hon kom drev mig nastan till vansinne. när Stacy kollapsade pa sangen, akte min drypande kuk ut ur hennes rovhal. Jag tog tag i den och riktade den mot Jennifers ansikte. ”Slicka mig, sug mig torr din flata!” skrek jag. Jennifer oppnade sin mun och sog in huvudet. Jag kunde kanna hennes heta tunga slicka runt det samtidigt som hennes tander forsiktigt skrapade den kansliga undersidan. Det var inte langt kvar nu, Jennifer gjorde mig vild. Jag tog tag i hennes har och tryckte ner henne hela vagen langst min kuk. Hon kvaljdes till en borjan, men sen tog in hela kuken utan problem. Jag kunde kanna hur sperman steg i min pung, och hon borjade pumpa fortare, och suga hardare. Sa plotsligt var jag dar. Jag stonade nar jag fyllde Jennifers mun med min heta sperma, och Jennifer fortsatte att suga. Jag kunde kanna satsen spruta in i hennes mun, och jag tittade ner i tid for att se henne slicka den sista sperman fran mitt mjuknande kukhuvud. Tjejerna och jag fortsatte sedan att knulla och suga resten av natten, och vi beslutade att jag skulle flytta in hos dom.

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*