Vi hade ätit en god middag, med vin och ost som avslutning och satt nu i soffan behagligt avslappnade och tittade på MTV och småpratade. Vi satt nära och snuddade varandra då och då, våra respektive klänningar hade hasat upp en bit och visade att vi båda hade mörka tunna strumpor på oss. Våra ben snuddade varandra och förstärkte känslan av sensualitet när nylon mötte nylon.

Jag smekte hennes nacke försiktigt, och böjde mig framåt och snuddade hennes läppar, hon blundade och mötte mig i en mjuk o varm kyss. Jag doppade fingret i vinet och lät henne suga av det. Älskar synen av hennes röda läppar runt mitt finger!

Smeker sakta hennes bröst utanpå hennes röda korta klänning, drar ned axelbandet och kysser hennes bröst genom den tunna svarta bh:n, drar ned den lite så att jag kan suga lite på bröstvårtan och biter lite lätt……så här tidigt brukar de vara känsliga…..hon stönar lätt, blundar och trycker sitt ben mot mig.

Kysser henne igen, hetare denna gång och låter samtidigt min ena hand gå på upptäcksfärd över hennes ben, kontrasten av mina röda naglar mot hennes svarta strumpor är underbar! Leker lite vid strumpkanten av hennes stay-ups, och fortsätter upp mot hennes varma sköte. Njuter av hennes släta mjuka hud. Av hennes andning att döma så uppskattar hon mina smekningar och njuter med stängda ögon.

Jag drar mig nedåt, smeker hennes ben, slickar dem sakta upp från knät och uppåt. Hon säger att hon blir våt av synen av mina röda läppar mot hennes svarta strumpor! Jag smeker henne uppåt, slickar extra noga vid strumpkanten och upp mot hennes fuktiga tunna spetstrosor. Njuter av fuktigheten som är ett resultat av vårt kelande och smekande. Kysser mjukt på trosans framstycke, känner hennes värme och fuktighet, låter tungan sakta vandra från hennes öppning till clittan och tillbaka ned igen. Känner hennes salta friska smak mot tungan. Mmmm. Njuter. Smeker hennes bröst med en hand, rullar vårtan mellan tumme och pekfinger, känner hur jag själv börjar bli riktigt kåt!

Smeker hennes båda ben samtidigt, når trosan som jag försiktigt drar åt sidan för att komma åt att slicka ordentligt. Suger clittan och smeker hennes öppning med ett finger. Lirkar av henne hennes små trosor. För upp framstycket till hennes mun och ber henne smaka! Hon gör som jag ber henne och jag märker hur hon njuter av smaken av sin egen fitta! Hon passar på att suga på mina fingrar som en liten kuk, njuter av att hennes tunga slickar i sig hennes safter!

Kryper ned igen, hon särar mer på benen, hennes klänning har åkt upp över midjan och jag slickar henne mer krävande. Låter ibland tungan göra en liten lätt utflykt över hennes stjärt, känner hur hon stelnar till och sedan tyst ber om mer slick där! Jag slickar mer intensivt i stjärten samtidigt som jag smeker clittan med ett finger jag blött med hennes egna safter.

Ååå. Pulla mig ber hon! Jag låter ett finger sjunka in i hennes våta öppning medan jag slickar o suger clittan för allt jag är värd, märker att hon är nära nu!

I båda hålen säger hon tyst! Jag smeker hennes anus sakta innan jag försiktigt låter ett blött finger tränga in i hennes förbjudna ingång! Hon börjar andas vilt och juckar mot mitt ansikte.

– ÅÅÅÅÅ Jag kommer skriker hon, och jag känner hur orgasmens kramper kramar både i hennes fitta och stjärt!! Jag blir så kåt att jag nästan kommer själv!

Efter en lång orgasm drar jag mig uppåt och kramar henne och kysser henne, våra tungor möts och hon njuter av sin egen smak i mitt ansikte!!

– Mmmmmm, nu är det din tur säger hon, ställ dig på alla fyra i soffan!

Jag gör som hon säger, och känner hur hon ställer sig på knä bakom mig. Smeker min rygg, leker med mina bröstvårtor och låter ett strumpklätt lår glida över mitt lår! ÅÅÅÅ. Känner hur jag blir alldeles varm i underlivet!

Ganska snart smeker hon mina lår, kommenterar hur sexigt det är med att jag har riktiga svarta strumpor med strumpeband, och når mina trosor. Eftersom jag står på alla fyra smeker hon mina skinkor, och slickar ned i springan! Hoppar till när tungspetsen når min känsliga stjärt!!!

– MMmm, det där gillade du säger hon, och smeker mig utanpå trosorna och jag känner hur jag blir kåtare och kåtare!

Hon ber mig att byta ställning; ligg på rygg!

Jag gör som hon säger, och ligger på rygg med benen uppdragna, så att min korta röda klänning slutar ovanför strumpkanten. Hon slickar mig uppåt benen. Mmmm. Gör en paus och låter sin fot smeka mina ben från vaden och uppåt, känslan av nylon mot nylon är så underbar! Hon når upp till mina trosor och leker med sin fot mot trosan. Mmmmm. Skönt!

Slickandet tar vid igen, utanpå trosan fortfarande, hon drar stringen åt sidan och slickar min stjärt noga. Känner hur jag blir kåtare och kåtare. Hon drar av mig trosorna på samma sätt som jag gjorde, men hon smeker dem mot sin våta fitta innnan hon låter mig smaka på mixen av våra safter.

Snälla slicka mig, sug mig kvider jag! Hon slickar mig sakta upp från stjärten, retsamt sakta innan hon slickar min pung och utefter skaftet på min stenhårda kuk!!!

– Mmmm, vilken stor clitta, vill du att jag skall suga den?

Jag stönar som svar, och hon slickar mitt ollon och leker med ett finger i min stjärtöppning!!!

– Åååå, ja, slicka min clitta, pulla mig!!! säger jag.

Hon tar kuken I munnen och börjar suga av mig medan hon i samma takt pullar min stjärt med ett finger!!!

– MMmmm. Jag kommer snart stönar jag fram.

– Kom i min mun säger hon, jag vill nu! Jag kan inte hålla mig, det är så upphetsande att ligga här i kort röd klänning, svarta strumpor o strumphållare medan min fru suger av mig och fingerpullar min stjärt!

– Åååååååååå jag kommmer!!! Sprutar en jätteladdning I hennes mun, ser hur hon inte hinner svälja allt och njuter rent otroligt! Som avslutning kommer hon upp och kysser mig, med munnen full av min sperma! Hon öppnar munnen och delar med sig, våra tungor möts och hon skjuter över det sista.

– Svälj nu som en duktig flicka! Jag gör det och märker hur jag börjar styvna igen!

Våra lekar fortsatte sedan med att jag tog henne i missionären, hon red mig, hon låg överst och tog mig och som avslutning fick jag till och med ta henne i stjärten!!!

Det är underbart att ta in på hotell och lämna vardeagen för en stund innan vi åker hem till barnen dagen efter!

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*