När detta hände var jag Calle fjorton år, Helene min tvillingsyster var så klart lika gammal nästan hon var två minuter yngre, hennes bästa vän Emma var också fjorton. Emma var en av tjejerna i skolan som alla killar ville vara tillsammans med perfekt kropp långt blont hår blå ögon ja det fanns inte många som var vackre än Emma. Jag själv fick ofta smita iväg med ett värkande stånd när Emma kom in i köket i bara trosor när hon sovit över hos oss. Helene hade märkt att jag hade svårt att hålla ögonen från Emma.
En dag sade Helene, Emma vill leka med dig.

Hur menar du? Jo både Emma och jag skulle behöva lära oss hur man smeker en kille, vi har sett på porrfilmer där tjejer runkar tills killen sprutar Emma skulle vilja göra det med dig. Du brukar väl spruta Calle. Jo det händer svarade jag, var inte helt sant det hände rätt ofta senaste tiden. Att Emma ville runka av mig klart jag svarade ja.

Det blev hemma hos Emma hennes föräldrar var borta över helgen efter lite godis och en långfilm på tv hamnade vi i Emmas föräldrars dubbelsäng. Emma drog ner mina byxor och boxerkalsonger min kuk var halvstyv, när Emma slöt sin hand med sina rödmålade naglar fick jag genast ett kraftigt stånd. Jag hade inte runkar senaste veckan sparat min sats till Emma. Jag tänker inte suga och pippa måste vi vänta ett halvår du fyller för mig Calle men båda skall vara femtonår.

Emma började nu runka mig hon slutade plötsligt tog av sig sin tröja och bh och var bar på överkroppen. Nu kanske du blir riktigt kåt när du får se mina pattar kvittrade Emma. Vill du spruta på dem? Jag vill gärna komma över dina bröst stönade jag Emma hade börjat runka snabbare Helene tittade intresserat på, brorsan är på gång Emma viskade Helene man hörde på Helenes röst att hon inte var helt opåverkad.
Jag började få svårt att hålla tillbaks med ett stön sprutade jag över Emmas bröst det kom rätt mycket men jag trodde det skulle vara mer. Bra brorsan skrattade Helene kladdigt sade Emma, Helene hämtade papper och några våt servetter. Jag vill också försöka log Helene, men du är min syster försökte jag. Helene tog också av sig på överkroppen och tog tag i min kuk som nästan mot min vilja genast styvnade.

Helene började runka mig snabbt hon hare bättre handlag än Emma som inte var dålig, jag kom efter tre minuter med en större sats på min tvilligsysters bröst. Jag fick mer skrattade hon Emmas röst var grötig jag är jättekåt jag med höll Helene med. De började kyssas och tog av varandra trosorna, lade sig bredvid varandra Emma smekte Helenes fitta och Helene smekte Emmas. Emma hade ett glest orangefärgat färgar hår över fittan, Emmas var lite rödhårigt lite förvånande mitt hår runt kuken var brunt.

Jag fick till min och tjejernas förvåning stånd igen. Jag började sakta runka. Emma började snart stöna vad skönt Helene, jag vet vad jag skall smeka har smekt mig själv sedan jag var åtta år. Nu förstod jag, jag hade hört lite mystiska ljud från Helene ibland men inte vad det var för något. Emma fick en kraftig orgasm två minuter senare var det Emmas tur. Vad tycker du Helene var skall Calle spruta. Han har ju redan sprutar på våra bröst så varför inte på våra buskar. Ingen av tjejerna hade några större fittbuskar men jag förstod vad de menade.
Det fick tre sprut över varje buske att jag kunde spruta så mycket förvånade mig. Tjejerna började kela med varandra med varandra men bara lite hångel. Jag var totalt slut hade kommit tre gånger på tjugofem minuter trodde inte det var möjligt. Vad som hände mellan Emma och mig ett halvår senare får jag återkomma med.

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

1 Comment on Min tvilligsyster och hennes bästa vän Emma

  1. Kåt 55F som vill onanera på kameran för första gången men jag behöver fler ögon på mig lol kommer till http://gomychat.com och titta på mig;) berätta vad du tycker! .. lol när du är på Sök efter ”AnnWill55F ..” Jag är online nu, hmu

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*