Min man har alltid pratat om att se två kvinnor älska med varandra. Under våra första år tillsammans skrämde detta mig, och jag kunde inte alls tänka mig att slicka en annan kvinnas fitta. Åren har gått och tanken har föresvävat mig både en och två gånger och varje gång har jag blivit mycket våt mellan benen av mina fantasier. Till saken hör att jag har en väninna som provat allt man kan tänka sig om sex. En kväll när hon var hemma hos mig satt vi och pratade om sex, och hon berättade att det skönaste som finns är att bli slickad av en annan kvinna. Vi hade druckit en del vin och jag fnittrade nervöst. En ilning mellan mina ben påminde mig om mina fantasier. – En kvinna vet hur och när det är som skönast! sa Kina. Vårt samtal fortsatte i samma stil hela kvällen och när Kina gått hem, tog jag fram min massageapparat som min man köpt till mig för många år sedan. Vilken orgasm jag fick när jag smekte min svullna, våta fitta med dildon. Hela tiden tänkte jag på Kina och mig framför min man.

När min man kom hem den natten, knullade vi som djur. Naturligtvis undrade han vad det var frågan om när jag helt oväntat låg med benen isär och en löskuk gled in och ut genom fittan, men han sa ingenting. Han tog väl tillfället i akt så att säga.

Några dagar senare, ringde Kina och ville att jag skulle komma över samma kväll och dricka vin. Hon hade en film hon ville visa sa hon. Kenneth, min man, jobbade natten så det passade utmärkt. Jag åkte dit och vi drack vin och pratade. Snart var vi inne på ämnet sex igen, och pirret i min mus kändes härligt. Jag kände att jag faktiskt var kåt på Kina. Hemska tanke! Jag satt här rusig av vinet och var stenkåt på en av mina kompisar. Kina var blank på ögonen och log lite när hon sa – Jag tror att du är mogen för filmen nu! Hon tog fjärrkontrollen och satte igång filmen. På tv:n rullade en film igång. Det var en porrfilm och jag förstod genast vad som komma skulle. Två tjejer satt precis som vi och talade om sex, när den ena föreslog att de skulle se på film. En p-rulle kom på där också och plötsligt låg den ena kvinnan mellan den andres ben och slickade och sög så att det smaskade. – Ska jag stänga av? frågade Kina. – Nej! sa jag hest. Fem minuter gick och vi sa ingenting. Plötsligt kände jag en hand på mitt bröst. Jag stönade. Kina knäppte upp min blus och lät handen glida och hon rullade min styva vårta mellan sina fingrar. – Gud så skönt, stönade jag. Hon lade sig på knä nedanför mig, drog av mig min kjol och mina trosor och närmade sig min nu drypvåta fitta med sin tunga. Jag trodde jag skulle dö av kåthet. När hon nådde klittan med tungan kastade jag huvudet bakåt och gnydde. Hon började bearbeta mig med sin underbara tunga och jag lyfte stjärten från soffan så att hon kunde komma åt bättre. Då kände jag något i mitt fitthål. När jag tittade ner kunde jag se en stor löskuk glida in och ut i fittan. Så skönt det var. Kina stönade hela tiden, och talade om vilken underbar fitta jag hade. Nu hade hon lirkat av sig sina trosor och smekte sig själv mellan benen samtidigt som hon slickade och körde in hela dildon i mig. Jag lade mig på rygg i soffan och drog upp henne över mig så att jag kunde göra det skönt för henne också. När fittan kom över mitt ansikte och jag skulle börja slicka blev jag förvånad över hur skönt det kändes att ha en våt, renrakad fitta över näsan. Knappt han jag nudda hennes klitoris förrän jag hörde någon stöna. Stönet kom bakifrån, så jag förstod att det inte kunde vara Kina. Jag böjde mig bakåt, och fick se Kenneth med kuken i sin hand. Han runkade frenetiskt, och var så kåt att han var tvungen att hålla sig i soffan för att överhuvudtaget klara att stå på benen. Den synen blev för mycket för mig, och jag kom i en orgasm jag aldrig upplevt. Sekunden efter kom också Kina och när Kenneth fick hela uppmärksamheten kom även han. Så här höll vi på hela den natten, och vi håller fortfarande på nästan varje helg. Kenneth betraktade bara i början, men nu har vi bytt ut löskukarna mot äkta vara, för han har en underbar kuk min man, som jag gärna lånar ut till Kina ibland. Bara hon slickar min fitta. Behöver kanske inte tillägga att Kina kände till Kenneths fantasier, och att besöket, filmen och allt annat var planerat.

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*