Detta hände för några år sedan. Mitt namn är Calle jag var några år över fyrtio år tjejen i denna novell heter Lena och var tjugo år, Vi bodde båda två i Göteborg hon bodde hos sina föräldrar jag bodde ensam i en två. Vi arbetade i Borås så vi hade en bussresa på en timma varje dag. Vi pratade med varandra varje dag till slut kom vi inpå ämnet sex. Jag är kanske vad man kan kalla oskuld berättade Lena, men min mödomshinna har jag spräckt med Nillas (Lenas äldre syster) massage stav.

En dag började Lena smeka mig på bussen jag fick snabbt stånd Lena drog ner gylfen och började smeka min nu stenhårda kuk. Lena började snart runka mig först sakta men ökade senare takten, efter några minuter viskade jag kommer snart Lena., Lena böjde sig då ner tog kuken i munnen jag släppte satsen nästan direkt. Har aldrig gjort detta innan men det var inte så farligt log hon efter hon svalt satsen gillade du det, helt underbart svarade jag. Imorgon är det min tur att komma kvittrade Lena.

Nästa dag bad Lena nu får du pulla mig. Jag förde min hand under Lenas kjol, hon hade inga trosor på sig. Jag började smeka hennes blygdläppar förde in två fingrar i fittan hon var trång men de gled lätt in Lena var väldigt våt. Med två fingrar i fittan och lätt smekande Lenas klitta fick henne att börja njuta, hon bet sig i läppen för att inte stöna högt. När jag förde in min tumme i hennes bak tryckte sig Lena mot mitt bröst pep till och grimaserade. Tack Calle har aldrig haft det så skönt förut. Ingen har fört in något i min bak förut, mamma har analpluggar och flera stavar, de får inte jag eller Nilla använda tänk ifall pappa skulle känna min eller Nillas fittsaft på mammas stav, han kanske inte skulle märka någon ting men man vet aldrig.

Så höll vi på i en månad en dag sade Lena Calle jag vill att du knullar mig. Går inte på bussen svarade jag vill du komma hem till mig. Nej mamma och pappa är borta nästa helg, Nilla är hemma hon kanske märker vad vi gör. Blir hon sur får du kanske ta och knulla henne också men mig först. Lena och jag hade tre samlag nästa helg, vi hörde att Nilla märkte vad vi gjorde hon onanerade i rummet bredvid. Men hur samlagen med Lena gick och när jag hade oralsex med Nilla kanske jag skriver om senare.

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*