Jag heter Camilla och ska berätta om något som jag var med om under jullovet. Jag var tillsammans med många andra bjuden på julfest hos Tina och Magnus. Detta var en fest som jag sett fram emot väldigt mycket. Tina och Magnus tillhör de mest omtyckta i bekantskaps- kretsen” de brukar alltid ha en massa nya och fräcka upptåg på sina fester – maskerader med romantiska teman, toga- partyn mm. på inbjudningskortet stod det att man skulle komma väl- klädd med en särskild betoning på ”väl””.

Detta tolkade jag som att det var bäst att vara förberedd på allt. Jag tänkte ta på mej mina sexigaste underkläder för sä- kerhets skull” man vet ju aldrig – kanske blir man tvungen att att strippa inför publik eller något sådant. Det är för övrigt en av mina hetaste drömmar, att inför kåta blickar ta av mej plagg efter plagg . . . Jag ringde till Tina och tackade ja till inbjudan och då frågade hon om jag ville sova över hos dom efter festen. Givetvis sa jag att jag gärna gjorde det. Jag bor nämligen en bra bit utanför stan och det är omöjligt att ta sig hem på natten (om man inte är nykter)” dessutom är både Tina och Magnus ett par riktiga ”’läckerbitar”. Så var det då äntligen dags för festen. Det blev ett vått kalas i flera bemärkelser. Vid midnatt när dansen var i full gång hoppade Tina plötsligt upp på soffbordet och började dansa. Folk samlades runt bordet och klappade händerna när hon svängde med höfterna och smekte av sig sin svarta” snäva klänning.

Tina är en rödhårig tjej med suveränt fin kropp, så hon hade verkligen inget att skämmas över. Under klänningen hade hon en svart body i siden som var jättesexig och ett par stay-ups med spets på låren. Hennes dans tror jag fick oss alla att bli ordentligt upphetsade – åtminstone blev jag det. När hon sedan ålade sig ur bodyn och stod där i bara trosor och strumpor med händerna för brösten” kände jag att jag blev alldeles våt mellan benen. Mer blev det tyvärr inte, men festen blev efter det ännu roligare. Till slut började folk dock att droppa av och det var bara jag och en tjej som heter Sofia kvar. Sofia ar adoptivbarn och kommer egentligen från lndien. Jag och Sofia tänkte börja röja upp efter festen” men Tina sa att det fick vänta, festen var minsann inte över än. – Kan vi inte spela klädpoker istället, sa hon med en lurig blick. Jaha, tänkte jag, var det därför vi skulle vara ””väl”-klädda. Jag tittade på Sofia som såg på mej. – Tja” varför inte, sa Sofia och jag nickade instämmande. Sagt och gjort” vi slog oss ned på vardagsrumsgolvet alla fyra” Sofia” Tina” Magnus och jag. Tina dikterade reglerna för oss: – Den som förlorar får ta av sig ett plagg.

Jag blev alldeles darrig i hela kroppen” detta var jätte- spännande. Den första rundan förlorade Sofia och då tog hon av sig sin ena sko. Sedan fortsatte det ett tag med att alla förlorade lite grann – skor, klockor” halsband mm. Så steg spän- ningen när Tina förlorade och var tvungen att glida ur sin klänning. Vi hade sett henne göra det förut” men den här gången var det ordentligt upphetsande. Nu satt hon där i sin body och sina strumpor och var enormt sexig. Nästa runda förlorade jag och jag blev tungen att klä av mej min blus. Som tur var hade jag på mej min finaste bh” så jag hade minsann inget att skämmas över heller. Sedan blev det Magnus tur att förlora” han blev av med sin skjorta och visade en solbränd” vältränad överkropp. Så förlorade Tina igen och hon rullade förföriskt av sig sin ena strumpa. Sedan förlorade Sofia flera gånger i rad och hon fick ta av sig sin klänning. Under den hade hon bh och trosor och strumpebandshållare. Hennes kropp var helläcker, så brun och med ett par uppnosiga bröst under bh:n. Sofia fick ta av sig sina strumpor och sin strumpebandshållare innan det var dags för Tina att förlora igen. Hon rullade av sig sin andra strumpa och blev sämst nästa gång också (med flit eller . ..). Nu blev hon tvungen att glida ur sin body.

Hon ställde sig upp och ålade ur den och satte sig sedan ned i bara trosorna. Till en början satt hon med händerna för sina bröst, men när korten delats ut insåg hon det omöjliga i att dölja sina behag. Tina hade ett par ganska stora, toppiga bröst och hennes skära bröstvårtor var alldeles hårda. Nästa runda förlorade Magnus och han fick dra av sig sina byxor. Under dem hade hans tangas fått sig en ordentlig bula och han såg lite gene- rad ut” men det gick snart över när han såg våra upphet- sade” nyfikna blickar. Sedan var det Sofias tur att klä av sig igen och hennes härliga bröst fick komma ut i friheten. Hon gjorde inget för- sök att dölja dem och hennes uppnosiga medd toppiga mörka bröstvårtor pekade rakt mot mej. i nästa omgång var det Tinas tur igen. Hon hade ju bara trosorna kvar så det var inte så mycket att välja på. Hon satt ned och gled ur dem lite blygt med benen ihop. Så sa hon att hon hade kommit på en fortsättning på spelet. Den som förlorade men inte hade några kläder kvar” skulle få ett uppdrag av den som vann rundan. Spelet fortsatte och jag tänkte att jag måste försöka kom- ma ikapp de andra” så jag spelade bort mina kort helt och hållet och förlorade flera gånger i rad. Först fick jag ta av mej min kjol. Jag reste mej upp och drog av den med ryggen vänd mot de andra, samtidigt som jag förföriskt vickade på rumpan. Sedan fick jag ta av mej mina strumpor och min strumpebandshållare.

ag hade tänkt fortsätta att förlora, men trots det lyckades Tina bli sist och Sofia vann. Sofia funderade på vilket uppdrag Tina skulle få. Smek dina bröst och din mage framför oss, sa Sofia med hes röst. Tina var direkt med på noterna och ställde sig på knä i mitten. Samtidigt som hon smekte sina bröst framför Mag- nus putade hon med rumpan mot oss andra. Det var väldigt upphetsande att se Tina smeka sina stora, mjuka bröst alldeles framför våra ögon. Nästa runda förlorade i varje fall jag och jag blev av med min bh. Sedan var det Sofias tur och hon ställde sig upp och drog av sig sina trosor med raka ben Och rumpan vänd mot oss. Jag kunde skymta hennes välansade fitta innan hon satte sig ned igen. Därefter var det Magnus tur att förlora två gånger på raken. Först fick han ta av sig sina tangas och visa sitt stora styva skaft som var alldeles vått på toppen och andra gång- en vann Sofia som efter ett tag sa till honom att han skulle smeka Sin stake så att vi kunde se. Han fattade tag om sitt skaft och förde sin darrande hand upp och ned ett par gånger. Det var enormt upphetsande att se en kille runka sig själv.

Nästa gång vann Tina igen men då var det dags för Sofia att få sitt första uppdrag. – Slicka mej mellan benen” sa Tina med skrovlig röst. Jag blev torr i munnen av upphetsning” skulle hon våga? Sofia kröp fram till mitten och satte sig på knä framför Tina. Tina särade på sina ben med ett på var sida om Sofia och lät en hand glida ned mellan dem. Sofia smekte Tinas lår upp mot Tinas hand som särade på blygdläpparna. Så tog Tina Sofias ena hand och lade den på sin fitta. Jag såg hur Sofia ryste till av välbehag och hon började rulla med höfterna samtidigt som hon smekte Tinas blöta sköte. Så sjönk hon ned med ansiktet mellan Tinas ben och började slicka henne. Sofias rumpa stod rakt framför Mag- nus och hennes samlagsrörelser fick hans blick att bli allde- les dimmig. Snart letade sig hans hand fram till hennes runda” mörka höfter och han började smeka hennes våta fitta. Själv var jag så upphetsad att jag inte visste vad jag skulle göra. Jag smekte Sofia på ryggen och ned över den runda rumpan” hittade Magnus hand och vi började leka ”följa John” mellan hennes mjuka, varma blygdläppar. Sofia sära- de mer på sina ben så att vi skulle komma åt bättre. Samtid- igt slickade och sög hon på Tina allt mer intensivt. Tina stönade högt av vällust, så sa hon med skrovlig röst: Vi får ju inte glömma spelet! – Åhh, nej” sa Sofia, det som var så sköönt. Faktum var att det var helt otroigt upphetsande att efter något så sexigt fortsätta spelet.

Vad skulle hända nu? Vem skulle få nästa uppdrag? De följande rundorna lyckades jag förlora” trots att de andra gjorde allt för att få bli sist. Först smekte jag av mej min bh och masserade lätt mina runda bröst samtidigt. Sedan gled jag sensuellt ur mina trosor och satte mej tillrätta med lätt särade ben så att Sofia hade full insyn. Ååh, vad kåt jag var nu. Även nästa runda förlorade jag och det blev Magnus som fick ge mej order Han sa att nu var det min tur att smaka fitta – Sofias. Sofia log mot mej samtidigt som hon lade sig ned på mattan och särade brett på sina ben. Jag såg hennes plask- våta springa när jag gled ned mellan hennes bruna ben. Det var första gången jag prövat tjejsex, men det var en helt underbar känsla som jag gärna skulle uppleva igen. Jag virvlade runt med tungan på hennes ben. Tungan brottades med hennes blygdläppar samtidigt som jag leta- de mej in i grottan med ett finger. Snart kände jag en hand över min fitta och en mun som började suga på klitoris. Det var Tina som inte klarade att sitta still. Efter ett tag började dock Magnus att protestera och vi fortsatte motvilligt spelet. Nästa runda förlorade Magnus och Tina gav honom ett härligt uppdrag, nämligen: Kör in din kuk i oss alla tre, en efter en. Tina ställde sig på alla fyra med särade ben och rullade med höfterna. Magnus kröp upp bakom henne och tog ett ordentligt tag om sitt skaft innan han pressade in det i hen- nes sköte. Hela skaftet gick in i botten och Tina kved av vällust. Så började Magnus att jucka med kraftiga tag. Efter en stund tyckte jag att nu var det min tur, så jag ställde mej jämte Tina med min rumpa bredvid hennes. Sofia gjorde samma sak bredvid mej och Magnus hade nu tre bakdelar vända emot sig. Tina stönade fram att han skulle byta tjej nu, så han drog sig ur Tina och ställde sig bakom mej istället.

Jag stönade till när jag kände kukhuvudet mellan mina blygdläppar. Så tryckte han in hela härligheten i mej och jag kände hans muskulösa lår mot mina skinkor samtidigt som det gick för mej första gången. Nu blev Sofia otålig och sa att det var hennes tur, så Magnus drog sig ur mej och pressade in staken mellan Sofias mörkbruna blygdläppar. Sofia blev helt vild när ku- ken gled in i henne. Hon gjorde ett par snabba motjuck innan hon plötsligt skälvde till och stönade högt när det gick för henne. Det blev för mycket för Magnus som sprutade rakt in i Sofias varma grotta. Tina kröp fram till Magnus och tryckte ned honom på golvet, hon började genast att suga på Magnus kuk som var våt av Sofias safter. Jag och Sofia ställde oss på knä framför varandra, bröst mot bröst, och började kyssas och smekas hett och in- tensivt. Snart sjönk vi ned på golvet jämte Tina och Magnus. Vi lade oss i en 69:a och våra tungor fann var sin genomvåt fitta. Sofias smakade underbart och den var verkligen het efter att Magnus varit där. Efter en stund kände jag Magnus fingrar som smekte min midja och mina höfter och Tinas händer som letade sig in mellan Sofias lår.

Tinas fingrar brottades med min tunga innan två av dem försvann in i hennes rosa grotta, alldeles framför ögonen på mej. Plötsligt kände jag något stort” varmt mellan mina blygd- låppar. Det var Magnus som lagt sig bakom mej och nu pressade sig in i mej igen. Tina lade sig jämte Sofia som vånde sig mot henne så att de låg i en 69:a. Magnus pumpa- de med kraftiga tag sin stora kuk i mej och tätt framför mej låg Sofia vars runda rumpa var alldeles framför mina ögon. Jag såg tydligt hur Tinas tunga virvlade runt i Sofias fitta. Jag smekte Sofias höfter och Tinas hår och försökte pressa mig närmare Sofia. Så lyckades jag begrava mitt ansikte mellan Sofias skinkor och mötte Tinas tunga med min egen. När Sofia kände att det var två tjejer som slickade och smekte henne, kom hon flera gånger efter varandra. Hen- nes kropp darrade och hon knep ihop med benen om Tinas huvud. Magnus kuk drev på i allt vildare takt och jag kom i en pulserande jätteorgasm som skakade min kropp. Men Magnus var inte färdig med mej än ” jag hann komma ytterligare två gånger innan jag kände en varm stråle spruta med full kraft inne i min grotta. Leken fortsatte långt in på natten och vi somnade på golvet, liggande i en enda stor hög. Behöver jag tillägga att jag numera är en stor poker- fantast?

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*