Historien som jag skall berätta för er har hänt mig på riktigt. Händelsen utspelar sig på ett bibliotek på ett av universitetsbyggnaderna i Göteborg. Jag, en kille på 24år hade studerat på universitet i ett år. Varje dag var sig lik man gick på föreläsning för att sedan gå till biblioteket för att studera själv, eller ihop med kompisar. Den delen av universitet i Göteborg som jag läser på är känt för sina vackra, och sexiga kvinnor. Jag hade flörtat med en tjej i korridorerna i nästan ett halv år. Hon är otroligt vacker och sexig. Hennes hår är blont och lockigt, hon har en lång och slimmad kropp, men framför allt har hon en helt underbar stjärt den är som två persikohalvor.
I alla fall hade jag flörtat en tid utan att komma till skott, och säga någonting till henne. Den dagen som jag skall berätta om, satt jag vid en dator och gjorde någonting tråkigt när hon kom fram och satte sig vid datorn bredvid mig. Jag slängde en blick på henne, och hon tittade på mig, med som vanligt hennes sugande ögon. Jag tänkte att nu måste jag göra någonting åt situationen, så jag frågade henne om någonting så korkat som, var det öppna magasinet med böckerna finns. Hon tittade på mig och fick någonting i blicken, hon beskrev vad det låg och föreslog att hon kunde visa mig var det låg för hon skulle också dit ner.

Vi gick mot hissen som går ner mot magasinet, jag tänkte att det var nog lyckat sagt ändå eftersom jag visste att magasinet var nästan alltid tomt på folk. I hissen pratade vi om allt möjligt oviktigt, fast jag kände direkt att det var en tjej som var lättsam och som man kunde skämta med. Jag följde med henne bort till den delen av magasinet som hon skulle till. Helt plötsligt stannade hon upp och tog fram en bok hon hade fått syn på, boken hette olika samlagsställningar. Hon skrattade och bläddrade i den, och plötsligt vände hon sig mot mig och berättade att hon och hennes pojkvän skulle ha nytta av den eftersom hennes sexliv var så tråkigt. Vi forsatte bortåt och kom fram till det stället som hon skulle till. Hon hukade sig ner för att ta fram en bok som låg på en lägre hylla. Nu kanske jag skulle berätta att hon hade på sig en minimal kjol. Det var nu som jag forstod att hon var väldigt kåt, eftersom hon putade upp med sin härlig röv så att jag hade hennes trosor bara några centimeter framför mig. Jag tyckte att jag till och med kunde känna lukten av sav från hennes fitta.

Det var då hon sa det, jag trodde knappt mina öron. Hon vände sig om och tittade på mig med sina sugande ögon, sedan förde hon blicken mot min gylf. Då såg hon att jag hade en underbart hård kuk, som bultade mot byxtyget och bara ville ut. Hon tittade på mig igen och sa…kan du inte ta fram det du har under byxorna så jag får se? Jag var inte sen med att dra ner mina byxor och ta fram min kuk. När hon fick se den tittade hon på den och sa…inte illa, inte illa alls. Hon tog tag i kuken och började att runka den lätt, retsamt lätt. Sedan förde hon sina läppar mot kuken och började suga , med djupa långsamma drag. Nu var jag så kåt så jag hade inga hämningar alls. Jag drog tag i hennes röv och slet av hennes trosor. Jag tog min stenhårda kuk och pressade in den i henne, den bara gled in eftersom hennes fitta var våt av kåthet.
Vi knullade som två kåta hundar, det var ett riktigt medeltidsknull!
Jag hade nog aldrig knullat en tjej så brutalt våldsamt förut, som jag gjorde nu. Hon kved hela tiden, hon viskade mer eller mindre högt till mig att jag skulle nypa hennes bröstvårtor medan jag knullade henne. Jag tänkte att hon älskade verkligen att bli tagen hårt och brutalt, hennes kille måste vara riktigt en riktig mes.
Efter ett tag tog jag tag i henne med mina bastanta händer och vände henne om. Jag såg att hon var alldeles tagen, hon hade en svettpärla på pannan. Jag vill ta henne framifrån så jag kunde se henne i ögonen när jag satte på henne. Jag tog tag i min kuk och pressade in den stående framför henne, samtidigt som jag lyfte upp ett av hennes ben så jag kunde komma djupare in i hennes fitta. Nu kände jag att jag var nära att komma, jag tittade djupt in i hennes ögon och kysste henne. Jag nafsade lätt på hennes tunga, samtidigt som jag fortsatte att jucka som en hund. Till slut kunde jag inte hålla mig längre, så jag drog ut min kuk tog tag i hennes händer och förde dem till min sprängfyllda kuk. Hon drog antagligen bara en gång i den, det var tillräckligt för att min tunga pung skulle släppa ut hela härligheten. Jag måste ha pumpat ut en hel deciliter sperma över henne, den rann långsamt ner längs hennes ben. Det var nog den skönaste förlösning jag någon sin har haft. Hon fortsatte att runka mig lätt, samtidigt som hon tittade mig i ögonen och sa att… det här måste vi gör om någon gång, sedan skrattade hon och drog på sig kjolen igen. När vi hade dragit på oss kläderna, tittade hon på sina strumpbyxor och frågade mig med ett leende om jag hade något extra par strumpyxor med mig. Jag skrattade och tittade på hennes ben, jag hade kommit så mycket, så att ena delen av benet på strumpbyxan var helt genomfläckad av sperma.

Efter detta har vi träffats några gånger till, och haft sex på olika delar av skolan. Det bästa knullet jag har haft med henne, är nog den gången i magasinet…

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*