Jag vill berätta om en fullständigt sjuk händelse som hände mig för några år sedan när jag var 18 år. Förhoppningsvis kan jag skriva av de blandade känslor jag haft allt sedan denna händelse.

Min man Torbjörn och jag hade varit tillsammans i ungefär ett år när det en dag dök upp en mycket vacker blondin på tennisbanan. Helt klädd i vitt visade hon alla som ville se hur vacker hon var med långa vackra ben, en rätt så fyllig byst och ett ansikte som var alldeles förträffligt. Visst, jag blev avundsjuk, en smal skata som jag var på den tiden. Vi var lika långa, runt 180 cm, men hon, Jeanette, vägde cirka 10 kilo mer än jag och de fanns precis på de ställen de ”skulle” sitta. Så långt var allting frid och fröjd. Vi spelade mixed dubbel tillsammans med en kompis till Torbjörn vid flera tillfällen men när hon insisterade med sin speciella Lidingöaccent att Torbjörn ständigt skulle vara hennes ”kavaljer”, ”partner” åtföljt av små kärleksfulla nyp i hans häck tyckte jag att hon gick för långt.

Efter en tennismatch bytte vi under isande tystnad om i omklädningsrummet, jag och Jeanette. Till slut måste jag få det sagt. Exakt vad som hände kommer jag inte ihåg, men jag minns att jag rev tag i hennes arm och sade att hon skulle ge fan i min kille. Jeanette ilsknade till och vi stöd snart och fräste åt varandra. Så log Jeanette och sade mjukt:

– OK, Anna-Karin, jag ska vara fair mot dig. Anta min utmaning. Vinner du, så låter jag honom vara, förlorar du så kommer han bli min. Ständigt denna självsäkra attityd, tänkte jag ilsket.

– Vaddå? Vad ska vi göra?

– Kom till tennishallen på söndag, strax innan de stänger. Så får du se.

Trots fortsatta frågor höll Jeanette sig stilla och jag hade inget annat val än att vänta tills söndagkväll. Jag packade ned idrottskläder och tog för säkerhets skull med mitt bästa racket. Jag hade ingen aning vad hon hade i kikaren.

Jeanette mötte mig utanför. Med sig hade hon en rödhårig, fräknig tjej. Hon presenterade sig som Lotta och skulle visst vara domare. Jag invände mot att hon tog med sig en egen domare, men Jeanette intygade att Lotta var schysst. Medan vi gick till hennes bil tittade jag nyfiken på den lilla väska som Lotta hade med sig. Under resan förklarade Jeanette i fullständigt normal samtalston att hon utmanade mig på dildoduell på hennes gym. Den som först lyckades få i sin dildo tre gånger i den andras slida hade vunnit. Jag trodde inte det var sant! Ännu idag låter detta helsjukt. Att duellera med en tjej med en dildo påspänd, herregud! När jag tvärvägrade och kallade henne för sjuk sade Jeanette kyligt att jag då kunde glömma Torbjörn. Min vrede bubblade inom mig och jag kommer ihåg hur jag fräste åt henne en massa okvädningsord i bilen. Jeanettes kinder blev direkt röda och hon teg resten av bilfärden.

Inne på hennes (!) gym drog hon upp två enorma, rosa dildos med tillhörande spänne ur väskan. Jeanette höll dem triumferande framför sig och sade ”Nåååå?”. Gud vet varför, men jag rev åt mig den dildo hon höll fram till mig och jag kan ännu idag klart se leendet på hennes fotomodellsansikte framför mig. Lotta grep in och förklarade att vi måste vara helt nakna, vi får inte bära ringar vare sig på fingrar eller öron och våra händer ska vara fastbundna på ryggen. Lotta tog fram två handklovar. Jag stod som ett fån med en stor dildo i min hand och hade säkert inte gjort något om inte Jeanette en bit bort i aerobicshallen hade börjat ta av sig sina kläder. Avundsjukt konstaterade jag att hon verkligen var en vacker kvinna, antagligen en 5-6 år äldre än jag, medan jag spände fast dildon runt min mage. Lotta kontrollerade att den satt som den skulle innan hon smörjde in hela dildon med vaselin och låste slutligen mina händer på ryggen med handklovarna.

Efter att gjort samma sak på Jeanette, gick Lotta och satte sig en bit bort. Den kyliga, luftkonditionerade luften fick min hud att knottra sig och var inte alls beredd på Jeanettes våldsamma anfall. Med ett vrål kastade hon sig fram och det ekade i rummet. Hennes dildo slog till mitt underliv och jag hann precis kasta mig undan. Att ta sig upp var inte så lätt med händerna på ryggen, och jag kände mig lika vig som ett kylskåp. Tyvärr drog Jeanette nytta av det. Mitt skrik när hon trängde in i mig bakifrån fick Lotta att skrika till av fasa. Smärtan var fruktansvärd, trots att dildon var väl insmord. Tårarna trängde fram och det gjorde så ont, så ont, trots att den bara hade tryckts in någon centimeter. På ostadiga ben ställde jag mig upp med ett värkande underliv. Ur Jeanettes ögon brann en eld jag aldrig sett förut i någons ögon. Ånej, inte två sådana upplevelser till! Jag måste ha avslöjat min fasa i mitt ansiktsuttryck för hon kastade sig fram igen. Vi föll omkull och jag hamnade på rygg med benen isär.

Hennes dildo viftade framför mitt ansikte. Just som jag var beredd på ytterligare en fruktansvärd upplevelse, insåg jag att hon ju var direkt ovanför mig. Jag knyckte till med underlivet och fick genast in dildons spets i Jeanettes fitta. Hon skrek till, ”Aj!”, och snyftade som ett sårat barn. Hon tittade på mig med en oförstående min. Uppenbarligen hade hon underskattat mig…

Långsamt kom jag på benen, flämtande och svettig. Min fitta värkte och bultade. Jag tittade koncentrerat på Jeanette, där hon vaggade fram och tillbaka framför mig och kunde inte låta bli att både beundra denna vackra kvinna samt känna mig lite kåt. Jeanettes utvidgade pupiller och röda rosor på hennes kinder talade samma språk. Det var inte vrede jag hade sett i hennes ögon….herregud, inte var hon väl…..hon kan inte vara lesbisk! Jag ryckte till, försökte anfalla henne men hon hoppade vigt undan. Så höll vi på en stund utan att lyckas komma varandra nära. ”Du är vig!! sade Jeanette, ”inte visste jag att min Anna-Karin var så vältränad och duktig”. Det fanns en heshet i rösten hos henne som avslöjade hennes tillstånd. ”Min” förresten? Hennes annars så välklippta pagefrisyr var ett minne blott och jag kommer ihåg hur jag beundrade de fasta, runda brösten som så vackert krönte en platt och tilltalande mage. Jag anföll igen, styrkt av mina senaste försök, men det gick på tok. Utan att riktigt inse hur, var jag plötsligt tryckt med ryggen mot en av de stora väggspeglarna. Den kalla spegeln fick mig att kasta fram underlivet och Jeanette var inte sen att utnyttja min reflex. Istället för den fruktansvärda smärta som överöste mig förra gången dildo trycktes in i min trånga och torra fitta, lät Jeanette dildon glida varsamt in. Hennes heta andedräkt slog mot min hals som eldslågor. Dildon som gled långsamt in och ut kändes bara skön och när jag högt och tydligt stönade till av njutning insåg jag hur kåt jag var utan att vilja erkänna det. Jag blundande och måste ha öppnat munnen. Jeanettes tunga letade sig nämligen in i min mun och vispade ivrigt och hett omkring djupt därinne. Jag ryggade tillbaka, förskräckt över att bli kysst av en kvinna. Hon var i och för sig väldigt vacker, men…en annan kvinna!

Med ett stön lyckades jag knuffa bort henne med min överkropp. Dildon gled ut med ett plopp och jag kände mig både kåt, knäsvag och väldigt stridslysten. Nu ville jag verkligen vinna denna kamp! Jag tryckte och knuffade henne vildsint tills hon tappade balansen med ett skrik. Snabbt låg jag över henne och såg till att hon stannade kvar under mig. Jag gled ned för hennes svettiga kropp och jag kommer ihåg hur jag rös till av behag då mina bröstvårtor gled över hennes. Jag lyfte mitt underliv och tryckte dildon med all kraft framåt. Den missade hennes fitta med någon centimeter, men jag juckade våldsamt tills jag fick in den. Jag var helt vild och juckade flera gånger den grova dildon ut och in i hennes vackra underliv. Min blick var fastnitad på hennes vackra ansikte. Hennes förvridna ansikte uttryckte en blandning mellan smärta och viss njutning. Jeanettes fitta var blöt, det hörde tydligt på smaskandet, men smärtan jag tillfogade hennes måste ändå varit onödigt stor. Det var till slut Lotta som fick mig sans igen och som knuffade bort mig från den kvidande Jeanette. Jag var uppe på benen långt innan Jeanette lyckades ta sig upp. Med ett vrål knuffade jag Lotta åt sidan och var över Jeanette igen. Det var kåthet uppblandad med oförätt och, ja jag vet inte vad. Jeanettes snyftningar blev hörbara för oss båda och inte förrän jag tryckt in min dildo en tredje gång i hennes välfriserade fitta och juckat lika besinningslöst som tidigare lugnade jag ned mig. Jeanettes naglar rev djupa sår på min rygg. Hon kved och skrek om vartannat. Det måste ha gått för henne flera gånger. Världen runt omkring mig hade slutat att existera och jag bara pumpade och pumpade och pumpade. Känslan att ge en annan kvinna orgasm på orgasm var helt underbar. Flämtande, genomsvettig och öm i hela kroppen slutade jag så och lät huvudet vila mot hennes ena axel. Hennes andhämtning var ryckig och ansträngd.

Lotta hjälpte mig upp och lösgjorde både dildo och handklovar. Mina handleder var blåsvullna och blodiga och först nu började jag känna smärtan. Jag tittade oroligt på Jeanette där hon låg flämtande och stönande på golvet framför de stora väggspeglarna men Lotta lugnade mig. ”Jag tar hand om henne i natt” sade hon. Då förstod jag hennes förhållande till Jeanette. Jag blev helt iskall…hade hennes uppvaktning med min kille endast varit ett sätt att få mig så arg att jag gick med på vad som helst för att bli av med henne…att få mig att gå med på en duell med dildos?

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*