Dörren stod på glänt och jag kunde se henne bakifrån. Hon hade ett par tajta jeans och en vit t-shirt på sig, kanske också något mer, men det syndes inte… Hennes hår var ljust och nådde axlarna. Jag kunde känna en viss kåthet som spred sig i min kropp.
När jag öppnade dörren så vände hon sig om och log mot mig. Hon var vacker, fattades bara annat. Det var svårt att veta hur gammal hon var, men 24, som hon hade sagt, kanske stämde. Jag kände hur blodet rusade till min kuk och den spände snart mot mina jeans. Jag knäppte med fingrarna och hon ställde sig på alla fyra som vi hade kommit överrens om. Hennes skjärt spände ut jeansen kraftigt och man kunde ana sig till hennes fitta. Jag tog ett kraftigt tag kring jeansen och slet upp dem så att de rämnade i sömmarna. Hennes rakade fitta och
skjärthål talade sitt eget kåta språk då de glänsde i det svaga ljuset. Jag knäppte upp och frigjorde min väntande kuk. Även den glänsde och det ilade när jag förde tillbaks förhuden så att mitt förväntansfulla ollon fick full frihet. Hennes skjärthål var redan förberett och jag lät min kuk sakta hitta sin väg inåt. Jag stötte försiktigt in och drog tillbaks så att jag snart hade hela roten inne. Mina händer vilade snart på hennes fylliga bröst och det var en gudomlig känsla när hennes vältrimmade skjärtmusker slöt sig om min kuk. Jag knullade henne hårt, mycket hårt. Min sperma var dock inte ämnad för hennes skjärt och jag drog ut min kuk. Det gjorde mig ännu kåtare att se min kuks svällda blodkärl sakta komma ut ur hennes välrakad anus. Jag sköt genast in kuken igen i hennes fitta bara för att smörja in
den litet med hennse fittsafter. Det var skönt, och hon kved till.

Hennes syster satt fastbunden vid en köksstol. Hon hade en joggingoverall på sig med utklippte hål för hennes små men förväntansfulla tuttar. Hennes trosor täckte fittan, men man kunde se hur blöta de var. Jag ställde mig framför henne och lät min hårda kuk glida ner i hennes kåta svalg. Henns tunga gjorde underverk på mitt
ollon och det kändes härligt att spruta hennes mun full med min sperma. Hon började snart dregla sperma och det rann ut ur hennes mun, ned längs halsen. Hon stönade efter mer, men det vara Anna som fångade mitt intresse nu. Hon stod kvar på alla fyra och höjde huvudet för att ta emot min kuk. Hon kunde känna både min sperma och hennes systersparfym när hon lät sitt svalg ta emot min kuk, men det verkade baragöra henne mer upphetsad. Systern hade under tiden låtit sin ena fria
hand vandra under trosorna, och jag kunde höra henne stöna och be mig att fylla hennes fitta med min kuk. Mitt ollon var dock bekvämt placerat i Annas kåta mun, och hennes tunga smekte både ollonroten och dess spets. Min andra sats hamnade i Anna svalg och hon svalde snabbt och ivrigt.

Jag gick ut ur rummet, vi skulle aldrig ses mer.

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*