Jag hade precis kommit hem från mitt extraknäck på Domus när jag såg min kusin maria sitta på trappen till vårt hus.. Jag vinkade åt henne.. Å när jag kom fram så berättade hon att hon bara ville hälsa på lite.. Jag bjöd in henne å gjorde iordning te.. När vi en stund senare satt i soffan i vårt vardags rum så märkte jag att Maria tittade mer å mer i min urringning.. jag blev lite tänd av detta å lät linnet med flit halka ner ännu en bit.. Maria var märkbart tänd och hon tittade rätt så ogenerat på mina bröst..

Jag blev mer å mer tänd av Marias Kåta blickar. Så jag tog hennes hand å satte den på mitt vänstra bröst.. Hon fattade genast galoppen å böjde sej fram å kysste mej mjukt.. Oj va jag blev tänd.. Jag pressade ner Maria i soffan lite till å kysste henne mer samtidigt som vi smekte varandra. Hon drog av mitt linne å min bh.. Å började mjukt att suga på mina bröstvårtor. Jag stönade å min hand gled automatiskt ner ´till min vid det här laget rejält våta fitta.. Maria såg på mej å började knäppa upp mina byxor.. Hon drog av dom å mina string..

Hon slickade mej på mina blygdläppar.. Jag stönade att jag ville att hon skulle in. Men hon fortsatte retsamt runt.. tillslut så körde hon in tungan i min skåra.. jag skrek till av vällust. Hon masserade min klitta sakta me hennes varma smidiga tunga.. Jag stönade.. Hon körde in hennes tunga i mitt fitthål så långt hon förmådde.. Jag tittade på henne å såg att hon var rejält kåt av allt detta.. Så jag sa åt henne att lägga sej vid mej med sin fitta mot mej å sitt ansikte mot min fitta.. Hon fattade att jag tänkte på 69 å lade sej vid mej.. Jag började slicka henne kraftigt å jag märkte att hon tappade koncentrationen över sin slickning på mej..

Jag struntade i detta å fortsatte slicka henne.. Hon kved å stönade högre å högre.. till slut så kom hennes orgasm.. jag slickade i mej hennes orgasm.. Nu var jag så kåt så att jag knappt kunde vänta mera.. Hon såg det å la sej mellan mina ben.. hon smekte först å sen tryckte hon in ett finger i fittan på mej. aaaahhhh… jag stönade…. Då tryckte hon in ett till.. Jag stönade jättehögt.. Hon körde dom sakta in å ut… Tills jag kom i en skakande orgasm.. Vi låg å va helt utmattade.. Men snart blev vi kåta igen å begav oss in på nya kåta äventyr..

<-- Flest seriösa gifta, singlar, tjejer, killar och par som söker sex. Sugen att testa sexdejting -->
testa sexdejting på nätet

-- Bli först att recensera sexnovellen--

Tycker du att sexnovellen var upphetsande?


*